že by možno prospelo, kebyže bolo v sobotu na všetkých školách normálne vyučovanie ako cez týždeň, preberať by sa mohlo čítanie s porozumením. ako tak pozerám na toto fórum...
@tikalok pridavne hodiny slovenciny.. to ano.. len ci by tym ludom i nieco dali..
@luc.ka cim menej sa budu decka ucit, tym narocnejsia im skola bude pripadat ak by si zvykli ucit sa tolko co teraz a este o den dlhsie, tak po case by to zas vacsine prislo normalne..
tak ci onak. proti tomuto by boli i ucitelia.. preco by mali ucit o den viac
@tikalok detto...ja by som im dal do ruk hoc slabikare a nech sa ucia aj citat..co si pamatam, tak este aj na gymnaziu so mnou chodili do triedy ludia co nevedeli poriadne ani citat:/
Prečítajte si to poriadne, jedná sa o externistov a o prax na odborných školách, pokiaľ viem, prax cez víkend už na väčšine školách funguje odjakživa...
Nic ohrozujuce...... vlastne to len zlegalizovalo to, co sa uz davno deje a aj ked zakon plati pre vsetky stredne skoly (kde je napisane, ze sa to este nerozbehne.... mozno, ze toto je len zarodok) , v blizkej buducnosti (4,5 rokov) nehrozi, ze by na to boli financie
Mávam dve až päť voľných/zastupovaných/čučaním do steny strávených hodín každý deň, keby som chodila len na hodiny, na ktoré sa vyučujúci vôbec obťažuje prísť, mám nanajvýš trojdňový pracovný týždeň.
foter mi vôľakedy hovoril, že si sviatky museli nadrobiť tým, že išli aj v sobotu do školy a existovali pracovné soboty a to chodili okolo školi upratovať alebo chodili zbierať jebnuté zemiaky na akésy družstvá........filip
no ľudia si to prečítajú len to že má byť v sobotu škola ale ten článok čo je pod tým si málo kto prečíta :p nakoniec zistia že sa ich to netýka a pre externých študentov je to skvelá príležitosť aj keď je to ekonomicky náročnejšie pre štát..
ze su do debili ale ved predca oni si mislia ze pre nas je to "dobre" kokoti hnusny keby oni chodili do skoly tak by protestovali a co mi ? su to debili
No že na mojej "milovanej" dopravnej priemyslovke v tt budem mať od nového roka v sobotu ďaľšie 2 hodiny odborného kreslenie ďaľšie dve hodiny elektrotechniky ďaľšie dve hodiny fyziky a ďaľšie dve hodiny strojárskej technológie. Ďakujem páni minist... ehm... kokoti !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
no tak toto je fakt choré... pri externistoch chápem, ale denní toho majú na sk školách akurát dosť cez pracovný týždeň....
@luc.ka cim menej sa budu decka ucit, tym narocnejsia im skola bude pripadat ak by si zvykli ucit sa tolko co teraz a este o den dlhsie, tak po case by to zas vacsine prislo normalne..
tak ci onak. proti tomuto by boli i ucitelia.. preco by mali ucit o den viac
NIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Mávam dve až päť voľných/zastupovaných/čučaním do steny strávených hodín každý deň, keby som chodila len na hodiny, na ktoré sa vyučujúci vôbec obťažuje prísť, mám nanajvýš trojdňový pracovný týždeň.
Aaaargh.
Denný ? im ... šibe ? (odúčam sa nadávať)
aháá , však sme na slovenku !
ak to spravia kým ja budem maturovať, automaticky končím a idem preč zo slovenska. To bude už posledná kvapka.