Nikdy by som nieco skutocne klucovo dolezite nepovedal prostrednictvom media....
A ak niekoho trapi, ako si dopisujem s kamosmi , nech si to kludne precita.... nakoniec mam tam aj kopec intelektualnych diskusii, nad ktorymi by sa vlada mohla zamysliet
čítať poštu by si mohli ale nato všetko toto by potrebovali mega databázu v ktorej by museli mať všetky naše údaje mená, emaily,adresy ..... to je skôr nereálne a porušuje to naše práva na slobodnú komunikáciu
Systém známy ako "ECHELON" je sledovací (odpočúvací) systém, ktorý sa líši od ostatných špionážnych systémov tým, že má dve vlastnosti ktoré ho robia dost výnimočným:
Prvá taká vlastnosť je jeho schopnosť vykonávať takmer totálnu kontrolu. Satelitné prímacie stanice a špionážne satelity vo všeobecnosti vedia sledovat akýkoľvek telefonát, fax, internetové spojenie alebo e-mail poslaný kýmkoľvek a sledovať jeho obsah.
@opinko ty sa vtom nejako vyznáš ale si predstáv že to ma sledovať všetkých to nemôže keby to tak aj bolo určite by sa zamerali len na sledovanie sa medzi sebou teda na teroristické skupiny drogové a podobne ale to by bolo zase blbé keby mohli kontrolovať všetkých a tým pádom aj firmy určite by unikali informácie ktoré by priviedli veľké firmy aj k krachu ,ja som nič nespravila ani sa nechystám takže sa nemám čoho báť
@beazy Oni nesleduju vsetkych,ale iba tych ktori by mohli odporovat.
Ten system sleduje na nete pouzivanie pojmov: napr. obama,terorist,fuck of usa a pod.A po vyhodnoteni uzivatela ako potencionalne nebezpecneho pre vladu sa system zacne danou osobou zaoberat podrobnejsie.
V minulosti bola na to stb ktora sledovala ludi aby zabranila negativnym reakciam voci komunistom a pod.
Teraz je to to iste,sleduju ludi aby vedeli kto je proti kapitalizmu,proti vlade,proti tomuto systemu ktori nastolili a ktorym nam vladnu.
@opinko ale to porušuje ľudské práva na slobodné sa vyjadrenie (tým pádom keď hovoríš aj o tej politike keď sa niekomu nepáči ma právo protestovať a toto skôr znie tak že keby niekto fakt niečo mal proti vláde tak nemôže to vyjadriť lebo ho zato hodia ta mreže )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A ak niekoho trapi, ako si dopisujem s kamosmi , nech si to kludne precita.... nakoniec mam tam aj kopec intelektualnych diskusii, nad ktorymi by sa vlada mohla zamysliet
Nieje to nerealne...
Charakteriska pripisovaná systému ECHELON:
Systém známy ako "ECHELON" je sledovací (odpočúvací) systém, ktorý sa líši od ostatných špionážnych systémov tým, že má dve vlastnosti ktoré ho robia dost výnimočným:
Prvá taká vlastnosť je jeho schopnosť vykonávať takmer totálnu kontrolu. Satelitné prímacie stanice a špionážne satelity vo všeobecnosti vedia sledovat akýkoľvek telefonát, fax, internetové spojenie alebo e-mail poslaný kýmkoľvek a sledovať jeho obsah.
Viac na:
» www.uid0.sk/echelon/echelon...
Ten system sleduje na nete pouzivanie pojmov: napr. obama,terorist,fuck of usa a pod.A po vyhodnoteni uzivatela ako potencionalne nebezpecneho pre vladu sa system zacne danou osobou zaoberat podrobnejsie.
V minulosti bola na to stb ktora sledovala ludi aby zabranila negativnym reakciam voci komunistom a pod.
Teraz je to to iste,sleduju ludi aby vedeli kto je proti kapitalizmu,proti vlade,proti tomuto systemu ktori nastolili a ktorym nam vladnu.
Ako vsetkych sa to tika aj mna,takze to sledujem a sa o to co robia zaujimam.