Co hovorite na uplne novu Operu Beta pre OS Android?
Vyskusali ste uz najnovsiu Operu Beta pre OS Android,ktora je dostupna v obchode Google Play od vcera?Ak,ano aka je podla Vas?Ja ju testujem od vcera rana,ale podla mna aj napriek uplnej zmene,je v porovnani s Boat Browserom pomalsia a celkovo daleko za B
@kosmiklove no ani ja kym som ho markete nenasiel a odporucam ti ho vyskusat,lebo je aj rychly,prehladny,jednoduchy a setri viac data ako Opera ako som zistil...Je to naj browser na Google Plat aky som zatial vyskusal...
@kosmiklove v podstate sa ti ani necudujem...ja zacinam mat coraz viac nervy na Android...Najradsej by som presiel na WP8...Zvazujem Nokiu Lumiu 620,ale ked WP8 sa mi zda este dost nedotianuty stale ...
@myzu252010 v com? aktualne mam doma lumiu 920 a dve lumie 800...co sa tyka lumie 800 s win phone 7.8...to sa zda byt nedotiahnute aj mne...ale ten win phone 8 na lumii 920 ma uz vsetko co potrebujem
@to prostredie na WP 8 sa mi zda byt stale take "kostrbate"... Ale mozno to je len o tom,ze je uplne ine na ake som bol zvyknuty... Lumia 920 nieje prilis tazka a velka?Vcera som akurat na nu cital recenziu a vraj je prilis velka a tazka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
rte roku pouzivabia som s nim spokojny...