hnačku? tú musíš nechať pekne prejsť. pretože to, že máš hnačku, znamená, že sa organizmus zbavuje fuj fuj fujtajblu. zastaviť to nikto neodporúča ani doktori. jedine ak potrebuješ niekam ísť a nemôžeš chodiť s plienkou, tak živočíšne uhlie. inak na hnačku sú dobré také kvapky... ale si nepamätám ich meno. v lekárni keď sa opýtaš ti ich dajú. chutia kyslo a sú na grc ale pomôžu ti do 2 dní.
a potom veľa tekutín. hlavne čierny čaj je super na takéto problémy. bo keď máš hnačku, tak sa odvodňuješ a v tomto teple oh my Budha...
@0 tie kvapky sa tusim volaju hylak,a domaci recept je,ak mas stopky z ceresni,tak si z nich urob caj,a vypi ho.Mne to vzdy pomohl prajem skore uzdravenie
uhlie, smecta, endiex... a potom také kulinárske mňamky ako suché rožky, sucháre, tie polystyrénové hovadiny, čierny čaj, banány... ale inak asi @5 treba si to proste 2-3 dni... presrať
z tych domacich trikov banan a z liekov je najlepsia asi smecta a najlespie je to skombinovat ... minule som mal sracku a najprv som si dal smectu ktora je uz 2 roky po zaruke a stale mi nejak skrkalo v bruchu tak som si dal este banan a bolo po sracke
@torpedo08 mne to aj lekar "predpisal" .... povedal ze mam tak brat... ked som bola mala samozrejme...a koly ne teraz hektolitre ...ale staci ked na polievkovu lyzicu...co ja viem par hltov 10-15?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a potom veľa tekutín. hlavne čierny čaj je super na takéto problémy. bo keď máš hnačku, tak sa odvodňuješ a v tomto teple oh my Budha...
ne, teraz seriozne - horka čokolada a banany...
tato kombinacia sa mi velmi paci, mas odomna male bezvyznamne + ^ . ^
cokolada