najhoršie je, keď ťa chcú, a ty im musíš povedať nie kvôli niekomu, kto nechce teba, pretože sa ho nedokážeš vzdať, hoci vieš,že nikdy nebude tvoj a keď sa konečne vzdáš a otvoríš sa aj niekomu inému, tak----už nie je komu - všetkých si prešvihol
mna nikto nechce takze to mam lahke a asi je lahsie odmietnut ako potom sa odmietnuty trapit... ono je to tazko povedat... to zalezi aj od toho ze koho odmietnut a tak...
vacsinou to je tak ze toho koho ja xcem ten ma nexce a toho koho ja nexcem tak ten ma xce ale...skusat treba vse nikdy nevies na koho natrafis a nazory sa mozu menit
Je stále lepšie, keď máš pocit, že si žiadaný/á a že ta toľko ľudí zbožňuje, hoci to so sebou prináša nežiadúce účinky ako ten blbý (a ťažký) pocit, ako im máš vysvetliť, že ty necítiš to isté, ako byť neustále odmietaný/á.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A som šťastná v akom štádiu sa nachádzam ja
ALE
Najhoršie by bolo, keby otravovali len samí idioti a nikto normálny a človek by nevedel povedať nie tak aby to pochopili a pritom by bol stále sám.
(Takých ľudí volám MRDKY a väčšinou tí najväčší lúzri sú najnamyslenejší a najsebavedomejší)