cawko to som si fakt 10krat precital lebo som to nepochopil ale ta je to horsie ked niekoho miluijes a ten sklame si myslim lebo to sa mi prave teraz stalo ani ne pred tyzdnom cize to poznam neprajem ti ten pocit
no tak ja som zazila oba pocity... a ked je to tazko povedat..vies ked ta niekto zrani...mozes sa hnevat na neho..ale ked zranis ty a mrzi ta to...tak sa hnevas na seba....
najhorsie je ked niekoho milujete a ten dotycnz je len kamarat a vzdy ked sa s nim rozpravate tak viete ze nikdy s nim nebudete....ale z uvedenych moznosti ked ma niekto sklame tak to boli a ked niekoho sklamem ja tak ma to mrzi....
Jasné, že je najhoršie keď viete, že ste sklamali niekoho kto vás miluje. Z toho môžete čakať iba to, že vám niekto môže spôsobiť niečo podobné, taktiež vás sklamať. nikdy nesklamte osobu, ktorú milujete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Druhemu variantu mozes zabranit, prvemu nie...
lebo ak to prvé spraví, asi ťa až tak nemiluje...
Ale kazdy to berie inak,podla povahy
No ak sklame niekto mna tak ma to bude mrziet, no o to vacsmi ma bude mrziet ak sklamem ja. No ak sa mi podari taketo nieco zazit, poviem vam
TAF