Láska je synonymom slova starostlivosť. Teda nie úplným, ale v najväčšej miere. Preto sa vzťah matky a dieťaťa volá láska rovnako ako aj niektoré vzťahy medzi mužom a ženou. A aj preto človek môže ľúbiť viac osôb. Monogamia manželstvo je v tomto ohľade úplne nezmyselná vec, ktorá len prináša papierovačky a rôzne iné problémy. Láska nie je vlastníctvo, že človek je len niekoho a nikoho iného, láska je starostlivosť a preto tam ani žiarlivosť prirodzene nepatrí.
Ved su tam aj dobré veci...ja viem...zažila som to...ale zažila som aj to čo som tam napísala a viem že nie som sama...čo take zaživa..je to len moj nazor..a pytam sa VAS na nazor..a som rada ze kazdy ma nato nejaky nazor
laska?podla toho medzi kym ...no zaklad je asi v dovere,istote,je o pocitu bezbecnosti-ochrane ...je aj o uprimnosti,no prehnana uprimnost obcas skutocne skodi ,je o kompromisoch, ktore trba robit..zial, niekedy sa treba prisposobit ....ale mali by sme to robit chcene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
2.to nie je láska
3.rodičia ťa vychovali a budú za tebou stáť nech sa deje čokoľvek, problémy neproblémy, to je málo na to, aby sa tomu hovorila láska?
4. ??? to som nejak nepochopila
a tie peniaze takisto nie.
alebo som nepochopila zmysel tohto fóra
čo je to láska? rozhodne nie takáto zbierka klišé anekdot, aj keď trochu jednej strany pravdy na nich je.
všimni slová "klišé", "anekdot", "trochu" a "jednej strany"