Pepsi je najsladšia, Coke je stredne sladká, Kofola je najhorkejšia
Pepsi a Coke mi zničili zuby. Na spodu ich mám priesvitné a kraje sa mi lámu. Mám ich také citlivé že mám problém požuť bežné jedlo a žiadna pasta na citlivé zuby mi nepomáha
Kofola neničí zuby lebo v nej neni H3PO4. Preto Pepsi a Coke obmedzujem a večinou pijem Kofolu
nechuti mi. moc sladke. niezeby som nemala rada sladke, ale ked sa chcem napit, urcite nie cukru kamuflovanom v hnedej sračke za euro. iba mi bude smädnejšie a hrozne sa mi potom grga
Akurat som si spomenul na nejaku akciu, kde pred zaujemcom naliali do jedneho pohara Pepsi a do druheho Coca-Cola popresuvali pohare a zaujemca si mal jeden z nich vybrat a uhadnut co to je. Ale uz neviem co bolo cenou za uhadnutie.
čapovaná kofola je fajn, ale kofola vo fľaške mi veľmi nechutí.
coca-cola je strašne presladená a má veľmi veľa bubliniek, z pepsi som mala rada pepsi twist, ale už ju asi nevyrábajú. ale pepsi má menej bubliniek, tak určite radšej ako coca colu.
ale aj tak-v poslednej dobe mi najviac asi chutila šofokola, nie je tak veľmi sladká.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Pepsi a Coke mi zničili zuby. Na spodu ich mám priesvitné a kraje sa mi lámu. Mám ich také citlivé že mám problém požuť bežné jedlo a žiadna pasta na citlivé zuby mi nepomáha
Kofola neničí zuby lebo v nej neni H3PO4. Preto Pepsi a Coke obmedzujem a večinou pijem Kofolu
Vlastne ani nepijem taketo sladene blbosti, prilis vela cukru v tom je
Kofola je najlepsia aj ked ani to moc nepijem
Aj keď z Pepsi light-ky mi zuby neškrípu.
Ale kofola to vyhráva
NAJLEPŠIA JE ČAPOVANÁ KOFOLA S CITRÓNOM!!!!
coca-cola je strašne presladená a má veľmi veľa bubliniek, z pepsi som mala rada pepsi twist, ale už ju asi nevyrábajú. ale pepsi má menej bubliniek, tak určite radšej ako coca colu.
ale aj tak-v poslednej dobe mi najviac asi chutila šofokola, nie je tak veľmi sladká.
ale ináč... Kofolka 4ever
kofola
Coca cola je v tomto lepsia, ale tiez ju pijem raz za rok.