+ vo všeobecnosti... väčšina mladých ľudí ešte nemá zodpovednosť za niečo/niekoho iné ako za seba, tak je to pomerne veľká šanca a čas spoznať seba samého, duševne narásť, vyjašiť sa, spoznať kopec nových ľudí, miest, dojmov, pocitov a postupne zistiť, akým smerom sa chce v živote pobrať
veci ako voľnosť, neobmedzenosť etc nespomínam, pretože tú by sme si mali zachovať aj v dospelosti
Je to jedno z období, ktoré má šancu byť tým najkrajším v živote
pre každého niečo iné. Určíte si nemylím tak ako píše @Kittan
kittan že v práci už na ňu budem iba spomínať. Pracujem 2 roky s nemyslím, že už nezažívam mladosť
Skrátim to - mladý je podľa mňa každý dokedy sa na to cíti
@16 nenapísal som že už na ňu budeš IBA spomínať... ale väčšina ľudí čo pracuje v nejakej dalo by sa povedať tvrdej práci alebo takej kde strávia dosť veľa času vždy hovoria ako im bolo fajn keď boli mladý a chodili len do školy a potom sa mohli baviť... vždy vravím že by som chcel chodiť do roboty lebo z tej by som dostaval výplatu zatiaľ čo zo školy dostávam len stres a všetci čo už do roboty chodia mi vždy hovoria že jak budem chodiť do roboty ta budem ešte spomínať na tie časy keď som do žiadnej chodiť nemusel.. čiže podľa mňa záleží dosť aj na tom čo ten človek robí.. ak len sedí na zadku a starajú sa o neho mamka a ocko tak kľudne môže byť mladý aj do 40tky ale ak tvrdo pracuje aby mohol žiť sám a mal money, mohol založiť rodinu atď tak mu ten pocit mladosti dlho nevydrží s tými starosťami
čo je mladosť? je to energia a vitalita, chuť a sila pustiť sa do niečoho aj keď si človek nie je istý čo sa stane ... je to hlúposť aj strach, nádej aj odvaha ... zvedavosť ... keď pominie, pominie aj mladosť - detskosť ... nastane staroba ... ja budem mladý do smrti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Či údov sila? Či strmosť krokov?
Toto sa všetko zostará!
Mladosť je túžba živá po kráse,
je hlas nebeský v zemskom ohlase,
je nepokoj duší svätý,
je tá mohutnosť, čo slávu hľadá,
je kvetín lásky rajská záhrada,
je anjel v prachu zaviaty!
+ vo všeobecnosti... väčšina mladých ľudí ešte nemá zodpovednosť za niečo/niekoho iné ako za seba, tak je to pomerne veľká šanca a čas spoznať seba samého, duševne narásť, vyjašiť sa, spoznať kopec nových ľudí, miest, dojmov, pocitov a postupne zistiť, akým smerom sa chce v živote pobrať
veci ako voľnosť, neobmedzenosť etc nespomínam, pretože tú by sme si mali zachovať aj v dospelosti
Je to jedno z období, ktoré má šancu byť tým najkrajším v živote
Je to taká typické pre mladých ľudí. Viac sa mi rozmýšľať a fizolofovať nesce.
kittan že v práci už na ňu budem iba spomínať. Pracujem 2 roky s nemyslím, že už nezažívam mladosť
Skrátim to - mladý je podľa mňa každý dokedy sa na to cíti