Čo je pravdy na tom keď mám staršieho priatela/ku že sa s ním dá lepšie porozprávať a je s ním lepšie ako s takým mladším 17-18
pretože dnes som sa rozprával s jednou kamarátkou ktorá sa mi hrozne páčila a pýtam sa jej prečo si s frajerom o 10 rokov starším (ona má 17 a pretože i veľa báb tak medzi 17-19 má frajera strašieho o pár rokov teda aspon tu ) a mi povedala že s ním sa dá
ja tiez preferujem okolo 20...preco? uz to ma nejaky nazor nema pubertalne vykyvy je normalny da sa s nim porozpravat keby daco vie lepsie poradit je samostatnejsi a tak
Moze ju lepsie pochopit , alebo jej poradit. Ale moze jej aj kvalitnejsie somariny tlacit do hlavy.....
To si myslite, ze vsetky zeny su take vyspele uz v 17tich, ze si normalne rozumeju s 30rocnymi ? Aspon polovica z takych vztahov , ak nie viac je fake.
Celu pubertu som sa tesil na to, kedy mi konecne bude tahat na dvadsiatku a vsetky 16/17-rocne baby pojdu po mne a nie po ich rovesnikoch, ako nesli ani po mne, ked som mal tych 16.
Teraz sa mi tie baby zdaju byt strasne nezrele a chcel by som dievca v mojom veku, ale vsetky maju priatelov tak 22-24 rokov.
no preco lebo keb y 17 rocna chcela s niekym byt tak ju podla mna najlepsie pochopi niekto kto ma az o 10 rokov viacej..
budem zla, 17 rocni chalani su stale este deti (ale je to individualne) a ja (kedze som pola mna kusa popredu) by som nikdy nechcela rovesnika.. proste nie.
Sranda je že väčšinou tí starší ani niesu tí vyspelejší skôr priemerný geroji ktorý ale u dievčat svojho veku nevedia uspieť tak si namotávajú mladé dievčatá ktoré sú na mäkko z toho aký sú úžasný a vyspelý. Preto to vidím podobne ako @sirota aj keď som sa tešil na to keď budem mať dvadsať a všetky pôjdu po mne dnes by som ich ani nechcel veď sú to žaby
podla mna na veku vobec nezalezi ak mas niekoho s kym si rozumies moze mat 15 ci 35 je to jedno...to ci ma viac skusenosti dokazes posudit az neskor nieje vsetko ako sa zda.. to ze ma 35 nemusi znamenat ze je aj vyspely a zas naopak. kolko som uz videl hlupych pipiek a namyslenych individui a mozu mat vek aky chcu vyspelost im to neprida...
Mám o rok staršiu priateľku a dokáže sa so mnou porozprávať úžasne, klape nám to a milujeme sa.
...Samozrejme, všetky sliepky ste tu mentálne vpredu a všetci chalani sú zaostalí a mentálne pozadu, nedokážu rozprávať a sú to deti, hlavne @malapohroma ma rozosmiala ...
Síce niektorí ani v 20 ešte rozum nemajú a môžu mať aj 25 a stále ho nebudú mať. Je to individuálne ale všeobecne áno, starší je lepší. A ten môj je najlepší
@mm47 Nechcem globalizovat...... Ale tu u nas je takych ovela viac chalanov, ako dievcat. Idem v noci do mesta , alebo niekam , tak priemerna nahodne okoloipijuca partia ma v priemere 5 chalanov a 2 dievcata
je na tom presne tolko pravdy, ako ked niekto povie, ze muzi su lepsi vodici.. ano generalne to tak je, ale niektore zeny su skutocne dobre soferky.. ale ano je ich malo.. vsetko zalezi tak ako aj v tomto pripade od samotneho jedinca, poznam ludi, ktori aj ked budu mat 50 tak sa s nimi nepobavis a naopak poznam 15-17 rocnych ludi, ktori su niekde inde
kopa vztahov je takych, ze si spolu zacnu a NERIESIA, kolko ma kto z nich rokov, lebo si SADNU.
a mam skusenost, ze vacsinou zatrpknuti jednci, ktori tuzia po niekom, kto ma starsieho, kladu tuto otazku. s tym, ze si radi nahovaraju, ze za to, ze niekomu nevyhovuju moze ich vek. presvedceni o tom, ze zeny chodia po svete a skor ako sa s niekym pozdravia, ho preveria, ci je minimalne o 5 rokov starsi a az potom sa nim zacnu zaoberat.
Niekto neni vyzretý ani v 20, niekto už na začiatku puberty. Poznám niekoho o vyše 2 roky odo mňa mladšieho, kto vie v mnohých veciach rozmýšľať oveľa dospelejšie a zrelejšie, než ja, veľké decko ( @ssnehulienka toto myslím fakt vážne ). Tak prečo spolu nemôžu byť 2 ludia i ked je medzi nimi rozdiel? Proste si sadnú, podobná mentálna úroveň.. proste ja neviem už tu bola podobna debata, keď sa nejaky 19 rocny zalubil do 13
Mne sa nahodou podstatne rozprava lepsie s mladšími (nie zase moc), než naopak.
Ale je to aj naopak, niekto ma pubertalne stavy aj v 25
A neznášam, keď niekto hovori o tom, že rozdiel je zlý či divný.
moje posledné vzťahy boli so staršími chalanmi, jeden mal o 8-9 rokov starší, a môj momentálny je o 10 rokov starší, jednoducho ja sa cítim lepšie snimi, a dokážem sa lepšie porozprávať snimi
moja sestra má 21 rokov chodí s 32 ročným ... možno si myslíte že je to veľký rozdiel aj ja sama by som to asi nedokázala, ale nepredstavujte si ho ako neviem akého starca... on mi pripadá ako keby mal toľko, čo sestra alebo ako keby mala sestra toľko, čo on ...proste sa k sebe hodia... mamina spočiatku nebola nadšená ale je to sestrin život, teda aj mamina si zvykla a zmierila sa s tým že srdcu nerozkáže... ale ja si neviem predstaviť že by som chodila s o toľko starším chalanom / mužom.... podľa mňa je ideálny rozdiel 1-2 roky....
mno ja mam len 15 a priatel 18 ale nemyslim si že sa nevieme porozpravat. mozno je to tym ze som taka mlada ale nemyslim.samozrejme neodzudzujem ak ma dakto starsieho partnera.. mno ak ona nema 13 a on 20...
ja si nerozumiem s mladšími chalanmi, a nikdy som si ani nerozumela. Ale rozumiem si so staršími chalanmi. Ja mám 22. rokov a môj drahý má 31 a tentorok bude mať 32. rokov a je s nim veľká zábava.
Ale zase je to individuálne, keď sa ľúbia a rozumejú si ta to je dobré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
To si myslite, ze vsetky zeny su take vyspele uz v 17tich, ze si normalne rozumeju s 30rocnymi ? Aspon polovica z takych vztahov , ak nie viac je fake.
Cim nechcem povedat , ze je to aj tento pripad.
Teraz sa mi tie baby zdaju byt strasne nezrele a chcel by som dievca v mojom veku, ale vsetky maju priatelov tak 22-24 rokov.
Where"s the justice!!! xD
(pikoška: som niekde čítal, že najlepšie pre vzťah je keď je chlap starší o 5 rokov a žena VŠ vzdelaná ..)
budem zla, 17 rocni chalani su stale este deti (ale je to individualne) a ja (kedze som pola mna kusa popredu) by som nikdy nechcela rovesnika.. proste nie.
Určite sa lepšie rozpráva so starším
2. asi preto lebo si ženy myslia, že čím je starší tým má viacej životných skúsenosti
...Samozrejme, všetky sliepky ste tu mentálne vpredu a všetci chalani sú zaostalí a mentálne pozadu, nedokážu rozprávať a sú to deti, hlavne @malapohroma ma rozosmiala ...
Podla mna nieje prilis vyspele chodit pravidelne do barov ozierat sa , jebat na WC , zobudit sa na neznamom mieste a potom na nete riesit tehotenstvo
Vyspela baba sa dokaze ovladat ked si uvedomi nasledky a hlavne ich dobre pozna tie mozne nasledky
ale uz nikdy nechcem mat nic s rovesnikmi uz len so starsimi, aj ked sa mi stalo, ze bol uplne nevyzrety, mentalne na 13 ale co uz..bolo to lepsie
kopa vztahov je takych, ze si spolu zacnu a NERIESIA, kolko ma kto z nich rokov, lebo si SADNU.
a mam skusenost, ze vacsinou zatrpknuti jednci, ktori tuzia po niekom, kto ma starsieho, kladu tuto otazku. s tym, ze si radi nahovaraju, ze za to, ze niekomu nevyhovuju moze ich vek. presvedceni o tom, ze zeny chodia po svete a skor ako sa s niekym pozdravia, ho preveria, ci je minimalne o 5 rokov starsi a az potom sa nim zacnu zaoberat.
Niekto neni vyzretý ani v 20, niekto už na začiatku puberty. Poznám niekoho o vyše 2 roky odo mňa mladšieho, kto vie v mnohých veciach rozmýšľať oveľa dospelejšie a zrelejšie, než ja, veľké decko ( @ssnehulienka toto myslím fakt vážne ). Tak prečo spolu nemôžu byť 2 ludia i ked je medzi nimi rozdiel? Proste si sadnú, podobná mentálna úroveň.. proste ja neviem už tu bola podobna debata, keď sa nejaky 19 rocny zalubil do 13
Mne sa nahodou podstatne rozprava lepsie s mladšími (nie zase moc), než naopak.
Ale je to aj naopak, niekto ma pubertalne stavy aj v 25
A neznášam, keď niekto hovori o tom, že rozdiel je zlý či divný.
aj môj priateľ je odo mna o 9 rokov starší, je to v pohode, ale popravde niekedy tam cítim ten rozdiel. V skusenostiach, v názoroch a tak...
Ale zase je to individuálne, keď sa ľúbia a rozumejú si ta to je dobré.