Najskôr som chcela hneď kliknúť na ,,nemať nohu " a potom rozmyšľam,že to ti dajú tú náhradu a funguješ ako keby nič,viac menej. Len keď ti dajú tú umelú ruku,to ťa nejako z biedy nevytrhne... A tak som zistila,že je horšie nemať ruku ako nohu...
jednoznacne ruku. Na nohu si das protezu a bez vacsich problemou dokazes chodit(aj obycajnu nohu zo stola). Ale ked nemas Ruku, tak zistis ze kolko vela veci nedokazes robit a ked budes vediet tak velmi problemovo.
@antananarivoandy Ale veď dokážeš si predstaviť, ako sa všetko zmení, keď sa niekomu niečo také prihodí x___x Ináč, čo myslíš tými prekážkami? (len zo zaujímavosti)
ak človek strati svoju dušu, môže mať všetkí ruky, nohy a predsa nemá nič...to je to najhoršie čo môže byť, lebo čaká ho večný plač a zatratenie ,.............filip
Po dlhsej uvahe asi nohu, s jednou rukou by som bol menej obmedzovany. Vacsinu ukonov viem urobit aj jednou rukou , akurat by musela by musela byt automaticka prevodovka
Milujem svoje nohy! Veľa vecí sa dá zvládnuť s jednou rukou ale keby som sa musela presúvať poskakovaním na jednej nohe alebo vozením sa na vozíku či podpieraníma na barliach namiesto chodenia/ behania, môj život by už nemal zmysel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale nevediet sa pohnut by ma desilo asi viac.. keby som sa nikam nemohla transportovat ani nic..
Pri jednom by som pri vyrovnávaní sa so situáciou mohla s nadhľadom tvrdiť, že som pirát, pri druhom, že som Ghetsis.
Nie, že by som chcela zažiť niečo z toho.
Súhlasím.