Dostali ste sa niekedy do situácie, kedy ste mohli všetko zmeniť jedinou vetou, ale neurobili ste to? Ak áno, tak prečo? Myslíte si, že ak by ste to urobili, bol by to potenciálny motýlí efekt?
nie priamo, tak že v jednej situácií a jednou vetou. Ale stalo sa mi, že som bola s niekým viac krát sama a keby som mala odvahu povedať mu niečo tak by môj život možno vyzeral inak. takže rozhodne ľutujem že som tak neurobila a teraz je to už všetko preč.
určite mnoho krát. A neviem prečo, možno ma to vtedy nenapadlo, alebo myslel som si že to nebude dobrý nápad, alebo som si stanovil hranice, keď som tomu človeku už toľko neveril (ak som vedel, že mi niekedy klamal ten človek, či niečo iné spravil). Neviem.
Určite bolo viac prípadov a niektoré ma mrzia a niektoré nie...... život ide ďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Určite bolo viac prípadov a niektoré ma mrzia a niektoré nie...... život ide ďalej.
ale asi väčšinou to bolo len dobré.
Nemala som to srdce
A ešte sa ma pýtala:
“Povedala by si mi, ak by si o niečom vedela.”
A ja, že ,,jasne”