''Some women follow men, and some women follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore.''
Lady Gaga
Nechcem uplne tvrdit ze kariera je to jedine co v zivote vidim ale na lasku sa proste neda spoliehať, tak riesim karieru a lasku beriem tak ako prichadza (a odchadza).
jo a za mna.. ani jedno z toho
kariera je pre mna len forma participacie na kapitalizme, resp. taku tu karieru, ktoru by som strasne vnutorne prezivala a zakladala si na nej identitu, si nehladam a nebudujem a vo svojom studiu, brigade ani realnych moznostiach post-VS prace ju nevidim (bohuzial uz nie, bejvavalo)
na rodinne zalozenie nemam potrebnu emocionalnu vybavu
lasku som tiez nikdy aktivne nehladala, ale teda nahodne som od 17 kontinualne zadana, ale to nie je nejaka endgame moja zivotna
---------------
hodne sa v poslednej dobe ucim.. byt na svete. a zatial najlepsie mi to ide asi cez sebarozvoj, prekonavanie destruktivnych navykov, aktivnu snahu nebyt suicidalne deprimovana s PPP a tak.
asi ta akomodacia na ludsky zivot je pre mna najdolezitejsia.
fakt ja nesuhlasim s tym, zanedbavat skolu a postup v kariere iba kvoli ludom a cely zivot obetovanie pre lasku a ani nesuhlasim s hnanim sa dakde a zanedbavanim vztahov uplne.... ja si proste myslim, ze ak ma byt clovek fakt spokojny, musi mat okolo seba dobre vztahy a zaroven nesmie stagnovat v sebarozvoji... len jedno z toho je onicom...
čo sa mužov týka tak hlavne kariéra, pretože s príchodom peňazí prichádza aj láska... a nehovorte že nie. poznáte niekoho, kto má super robotu, super plat, drahé auto, vlastný byt a nemusí odháňať baby ako muchy? ja teda nie... a poznáte niekoho, kto robí za 500 €, nemá auto, nemá bývanie, býva u rodičov a chcela by ho nejaká žena? ja teda nie....
Snažím sa to skĺbiť. Od mojich šestnástich som s tým istým človekom, ktorý ma podporoval už počas školy, aj keď sme kvôli nej na seba nemali veľa času a aj teraz, keď som sa dostala k práci, ktorú som vždy chcela a toleruje mi pracovné povinnosti a aj sa z toho teší so mnou. V rebríčku hodnôt mám lásku na prvom mieste, ale na to, aby sa nám splnili sny o budúcej rodine treba teraz investovať v pracovnej sfére a obaja to chápeme. Neznamená to, že vzťah zanedbávam. Spánok a čas na priateľov sa však skracujú, ale inak to asi nejde.
@anonym356 No neuveríš,ale existujú aj takí, lebo majú veci,čo sa za peniaze nedajú kúpiť a na taých základoch sa dá postaviť plnohodnotný vzťah. Lepší plat, bývanie,to všetko môže prísť postupne, hlavne Slovensko podľa prieskumu patrí medzi krajiny,kde je najväčší počet ľudí do 35 rokov,ktorí bývajú s rodičmi, takže z toho by som nejakú tragédiu nerobil. Ked je niekto agresívne hovado, čo začne ženu podvádzať dobre že nie hned po svadbe, tak darmo má plnú peňaženku, jeho svinský charakter sa nezmení, s tým sa už nedá nič robiť a sú chvalabohu na svete ešte ženy,čo si to uvedomujú.
@riddler bohužiaľ práve na také "svinské hovädá" či ako si to napísal dnes ženy najviac letia... môžu sa spáliť aj milión krát a stále takým budú liezť do riti. zatiaľ čo slušný chalan aj keď na neho nejaká narazí tak len preto aby ho využila, lebo je slušný a má dobré srdce. tiež som nechápal tomu, prečo nejaký chlap 10 krát ublíži žene a ona za ním stále dolezie, ale už som to pochopil. síce som ešte babu nemal, ale už viem, že byť dobrý na ženy nie je dobrý nápad. do určitej miery áno ale treba aj svinský charakter a ukázať im kto je pán, lebo to u nich vraj vzbudzuje tú príťažlivosť. lebo skôr prežije hajzel než chlapček s dobrým srdcom ktorý by sa celý obetoval pre svet.
@anonym356 Tak to už je naivita a prílišná dobrosrdečnosť, takých prefíkané ženy využívajú, ale pokiaľ budeš dobrý, no nenecháš sa využívať,tak to bude ideálne ked budeš ukazovať "kto je pán", tak žiadnu inteligentnú na úrovni si nenájdeš, lebo moderná žena nechce nejakého ortodoxne patriarchálneho prachuja. Skôr ide o to, aby nebolo hned na prvý pohľad jasné, že si do nej celý zbláznený, že si na nej závislý a podobne, to pre ženy fakt nie je príťažlivé. Ale to by som skôr nazval držať si mierny odstup, zachovávať chladnú hlavu,nie prejavovať dominanciu.
@riddler To je nahlavu... ako potom máš prejavovať to, že si z nej paf, a chceš ju keď je to pre ňu nepriťažlivé. Ja sa radšej na nič nehrám, a nech som aj sám do konca života. Ani odstahovat sa nemusím, ked to nebudu vyzadovat...mam malu izbu a dvere a nezavadziam absolutne. Ja som zastancom toho, že ludia by sa mali spoznat, mali by byt rovesnici prinajlepsom, potom maju hned niekollko spolocnych veci, a spolocne ich prezivaju a rozumeju jeden druhemu a to ich spája. Podporu myslia uprimne. Nie ako keď 17 rocna povie frajerovi 25 rocnemu co dosiel po 12 tke z roboty ze dnes mali pisomku... Neviem si predstavit ako si mozu taketo vztahy rozumiet. Ja by som takto nemohol existovať, v nefunkčnom vztahu zalozenom iba na zamilovanosti a na tom ze spolu spia. Dvaja by si mali rozumieť, poznať sa, možno nie úplne, ale stále viac a viac, ako kamaráti, a popritom stále byť z možného záujmu toho druhého o nás unesený. To sú podľa mňa skutočné vzťahy ktoré vydržia a chcú vydržať obaja. Keď komunukujete úprimne bez akejkvek pretvárky či zavádzania , klamania .. a rozumiete si. A presne to je to, čo je ťažko nájsť, spolu so všetkým čo je s tým spojené a podmienkami na toho druhého... určite by ste ich každý vedeli vymenovať niekoľko, hoci na všetkých skalopevne netrváte, niektoré by ste nevedeli porušiť.
Ale možno neviem ako to vyzerá v skutočnosti resp. v skutočnosti sú spolu mnohí kvôli tomu, že majú spoločnú jednu, dve veci, a fyzicky sa priťahujú. To, že jeden z nich alebo obaja robia ústupky aby druhému vyhoveli a tajne čakajú na to , že sa im to vráti späť z druhej strany na oplátku, alebo to hneď môžu pri hádke vyčítať. A že tých hádok je mnoho.
Ja o toto nestojím. Nestojím o pretvárku a nefunkčné spolunažívanie s niekym, s kým to nefunguje.
Preto nejdem do klubu alebo niekde a nebalím nikoho. Aj preto, že na to nemám, to hej, ale aj keby som sa hecol, tak by som z toho nebol šťastný, a som presvedčený, že by to nefungovalo. Keď máš niekoho presviedčať o tom aby si ťa všimol, tak to nie je ono. Vidíš niekde, niekoho, kto ťa úplne ignoruje, a budeš sa mu "pchať do zadku". To nie, to je proste jasná nevyrovnanosť výzoru, prvý druhého zaujal, no druhý prvého nie. A to nehovorím ani úplne o vzhľade ale skôr taká charizma alebo proste niečo, na základe čo si všimneš napr. práve tú jednu babu z celého 22 členného tímu na ihrisku. A možno sú tam 3 krajšie keby zhodnotíš čisto a nezaujato postavu, ale aj tak pozeráš na tu jednu.
Dúfam ze sa to odosle lebo hodim mobil do bazena , neznasam ked pisem dlhy koment a neodosle sa a ani nejde vystrihnut...
@wistingher Treba to podľa mňa prejaviť v pravej chvíli, postupne ten záujem prejavovať po malých dávkach,až kým nepríde chvíľa, ked sa prejavíš naplno. Lebo poznám takých, čo hned ako spoznali babu prejavovali to až príliš,ako sa hovorí "prepálili štart" a bolo to skôr kontraproduktívne.
@wewo Tvoja úroveň empatie je úplne mizerná a tam pramení celé toto tvoje vychvaľovanie a ponižovanie druhých. Keď pomieniem to, že si to užívaš, tak nemám vôbec pocit, že si o niečo lepší alebo múdrejší. Len nevieš pochopiť, že nie všetci sú takí bezohľadní kkti ako ty, a nesprávajú sa k ženám ako k veciam.
To je jedno ako to prejavuješ, v mysli máš jasno.
Tieto tvoje kaleráby tlač do hlavy nejakým pablbom z pomocnej školy, a nie mne. Miešaš hrušky s jablkami.
Ale nikdy by som nechcel byť tebou, takže tu nedávaj prednášky a neponižuj ostatných, len preto aby si si dvihol ego.
Keď chceš stále striedať ženy, prosím. Keď chceš ísť podľa stránok pre alfasamcov na ženy, prosím pane. Keď chceš robiť šablónovito veci aby si dokázal existovať vo vzťahu s niekym, prosím. Ale ja chcem byť len šťastný. Nie nasilu s niekym. Radšej s nikým, ako mať za sebou 50 obchytkávačiek v klube a olizovačiek, ako 10 "vzťahov" založeným na jednom.
@wewo Nie, jasné že nie veď to úplne vidno. Vieš komu hovor
Hej ty si jeden z tých čo by posielali chlapcov na vojnu aby boli mužmi ako kedysi... naivné myslenie.
Obchytkávanie a otravovanie žien ktoré chcú prachy ti prenecháme všetci normálni radi.
Ja tu neklakulujem, ja prirodzene rozmýšlam a nehovorím žiadne nové praktiky ani úvahy. Nič zvláštne na tom nie je. Ja sa nenavážam do teba, tak sa nenavážaj ani ty do mňa a ani do iných iba preto že on robí veci inak a má iný pohľad na svet. Keby si bol tým dobrým, tak by si mu veci pomáhal riešiť vzhľadom na jeho možnosti. Ale tomu asi vôbec nechápeš čo som teraz povedal.
Nechce sa mi o tom baviť, bež za Anonymom ten tvoj opis vystihuje.
Prikláňam sa skôr k prvej možnosti, nakoľko sa mi nedarí skĺbiť všetko dokopy, i keď by to bolo pekné, no nie som ten šťastný človek v tomto, že by mu to všetko klapalo a nič by nepokrivkávalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Lady Gaga
kurna uplne som nabudena len z toho nahladu
kariera je pre mna len forma participacie na kapitalizme, resp. taku tu karieru, ktoru by som strasne vnutorne prezivala a zakladala si na nej identitu, si nehladam a nebudujem a vo svojom studiu, brigade ani realnych moznostiach post-VS prace ju nevidim (bohuzial uz nie, bejvavalo)
na rodinne zalozenie nemam potrebnu emocionalnu vybavu
lasku som tiez nikdy aktivne nehladala, ale teda nahodne som od 17 kontinualne zadana, ale to nie je nejaka endgame moja zivotna
---------------
hodne sa v poslednej dobe ucim.. byt na svete. a zatial najlepsie mi to ide asi cez sebarozvoj, prekonavanie destruktivnych navykov, aktivnu snahu nebyt suicidalne deprimovana s PPP a tak.
asi ta akomodacia na ludsky zivot je pre mna najdolezitejsia.
Ale možno neviem ako to vyzerá v skutočnosti resp. v skutočnosti sú spolu mnohí kvôli tomu, že majú spoločnú jednu, dve veci, a fyzicky sa priťahujú. To, že jeden z nich alebo obaja robia ústupky aby druhému vyhoveli a tajne čakajú na to , že sa im to vráti späť z druhej strany na oplátku, alebo to hneď môžu pri hádke vyčítať. A že tých hádok je mnoho.
Ja o toto nestojím. Nestojím o pretvárku a nefunkčné spolunažívanie s niekym, s kým to nefunguje.
Preto nejdem do klubu alebo niekde a nebalím nikoho. Aj preto, že na to nemám, to hej, ale aj keby som sa hecol, tak by som z toho nebol šťastný, a som presvedčený, že by to nefungovalo. Keď máš niekoho presviedčať o tom aby si ťa všimol, tak to nie je ono. Vidíš niekde, niekoho, kto ťa úplne ignoruje, a budeš sa mu "pchať do zadku". To nie, to je proste jasná nevyrovnanosť výzoru, prvý druhého zaujal, no druhý prvého nie. A to nehovorím ani úplne o vzhľade ale skôr taká charizma alebo proste niečo, na základe čo si všimneš napr. práve tú jednu babu z celého 22 členného tímu na ihrisku. A možno sú tam 3 krajšie keby zhodnotíš čisto a nezaujato postavu, ale aj tak pozeráš na tu jednu.
Dúfam ze sa to odosle lebo hodim mobil do bazena , neznasam ked pisem dlhy koment a neodosle sa a ani nejde vystrihnut...
To je jedno ako to prejavuješ, v mysli máš jasno.
Tieto tvoje kaleráby tlač do hlavy nejakým pablbom z pomocnej školy, a nie mne. Miešaš hrušky s jablkami.
Ale nikdy by som nechcel byť tebou, takže tu nedávaj prednášky a neponižuj ostatných, len preto aby si si dvihol ego.
Keď chceš stále striedať ženy, prosím. Keď chceš ísť podľa stránok pre alfasamcov na ženy, prosím pane. Keď chceš robiť šablónovito veci aby si dokázal existovať vo vzťahu s niekym, prosím. Ale ja chcem byť len šťastný. Nie nasilu s niekym. Radšej s nikým, ako mať za sebou 50 obchytkávačiek v klube a olizovačiek, ako 10 "vzťahov" založeným na jednom.
Hej ty si jeden z tých čo by posielali chlapcov na vojnu aby boli mužmi ako kedysi... naivné myslenie.
Obchytkávanie a otravovanie žien ktoré chcú prachy ti prenecháme všetci normálni radi.
Ja tu neklakulujem, ja prirodzene rozmýšlam a nehovorím žiadne nové praktiky ani úvahy. Nič zvláštne na tom nie je. Ja sa nenavážam do teba, tak sa nenavážaj ani ty do mňa a ani do iných iba preto že on robí veci inak a má iný pohľad na svet. Keby si bol tým dobrým, tak by si mu veci pomáhal riešiť vzhľadom na jeho možnosti. Ale tomu asi vôbec nechápeš čo som teraz povedal.
Nechce sa mi o tom baviť, bež za Anonymom ten tvoj opis vystihuje.