@hovnovhlave Nemusí byť pravda. Ja som v živote iné mäso ako kuracinu nejedla a keď som vyškrtla aj ju, za rok som schudla pätnásť kíl a teraz mi nejde pribrať (a pritom jem všetko (okrem mäsa) a často).
páči sa mi jeden výrok, čo hovorí Dr. Bukovský: je veľmi veľa diét, ale keby aspoň jedna fungovala tak by tie ostatne neexistovali, stotožňujem sa s tým
Ked uz tak jem a je to vsetko okrem vyprazaneho a mastneho, pravidelne a male porcie...
Btw hovori sa o tom stale a niekto stale nevie ze extremne diety viaac uskodia ako pomozu... Dost napomocna ak mas rada zel a ovocie a chces byt nielen chuda ale aj zdrava je knizka Najedzte sa do štíhlosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ja nemám z čoho chudnúť.
@tomias to som mal vcera
a je jedno čo jem, bo ja toho jem veľa, ale pravidelne, a chudnem
Tuším som si touto anketou spustila more komplexov
Btw hovori sa o tom stale a niekto stale nevie ze extremne diety viaac uskodia ako pomozu... Dost napomocna ak mas rada zel a ovocie a chces byt nielen chuda ale aj zdrava je knizka Najedzte sa do štíhlosti