ahojte, prepadol som z matematiky v 1.rocniku ss a chcem sa spytat ako tam budu skusat.. budem musiet vediet vsetko? co ak nebudem vediet jednu vec.. neneha ma?
Stačí ti štvorka a to už by si nemohol fakt nič vedieť, aby ti ju nedali , ak budeš vedieť všetko, dajú ti aj jednotku! Ale tiež záleží na učiteľovi, či sa dobre vyspí
No lenže ja budem robit aj z prveho rocnika.. viem to pol na pol.. nie vsetko.. jedina 5tlka z matiky ostatne 2 a trojky a 4 rky.. do tej skoly dochadzam 2 hodiny stávam o 4:30 a prídem domou o 17:00 kazdy den.. ak ma neha kvoli matematike prepadnut tak ja sa na nic nezmozem.. odpadnem tam boze :
ja som niekedy chodila domov o pol8 vecer ... a inak ucit sa da aj v autobuse alebo cestov nie? ... ale tak nauc sa to najdolezitejsie alebo neviem ... to si sa mal podla mna spytat , ze co mas vediet xP ...
@avieabbey a ked si chodila tak neskoro domov, to si ani nenamietala? na ten system???? to ta ani kamaratky nelutovali??? ja som jediny z tej skoly co dochadza jak taky kokot a ona ma chce nehat prepadnut.. a to s tym niekedy si nehaj, ja kazdy den musim takj chodit do piče!!!
@prosimpomoc Život je pes! Neľutuj sa, školu si si vybral ty, nie je to jediná škola na Slovensku, ak ti tak vadí to dochádzanie, tak si mal rodičom povedať, že radšej budeš bývať na nejakom stredoškolskom internáte ...
P.S.: To vstávanie je horšie, ale keď prídeš domov už o 17:00 tak to máš ešte kopu času na učenie, poznám ľudí, ktorí by neviem čo dali, aby domov prišli už o 17:00 - väčšina tých ľudí ešte má nejaké aktivity pomimo - šport, hudobná a pod.
Ak to nezvládaš, zmeň školu... A taktiež sa pýtať týždeň pred reparátom, že čo sa máš učiť, je už trochu na hlavu
@prosimpomoc ... preco by ma mali lutovat? ja som sa sama rozhodla ze to tak bude ... tak hotovo ... kazdy pondelok o pol 8-smej a ine dni o 17-tej presnejsie ... ale teraz idem na intrak takze vsetko tam budem mat pokope ...
To sa aj dá prepadnúť na strednej v 1 ročníku z matematiky ?? Veď ak si dobre spomínam 1 rok bol len niečo ako opakovanie zo základky, semtam niečo nové, nič viac. Keď to nezvládaš už v 1 ročníku, mal by si si zrejme vybrať ľahšiu školu...
ja ked som bol prvak nic sme si neopakovali zo zakladky a rovno sme zacali preberat nove veci ale ja som nebol na gymnaziu ako tristvrtka ludi tu to je tiez mozno tym
Tak nebolo to úplne opakovanie zo základky, no tie nové veci z toho vychádzali asi tak, že keď sa to človek naučil na ZŠ, tak 80% vecí vedel a teda zvyšok nebol problém pochopiť na hodine, aspoň pre mňa, a tiež niesom na gymnáziu...
marek2031 - ty troll, pisal som snad ze co tam bude? na hlavu si ty ked si nevies precitat prvy prispevok.. pytal som sa KURVA ze ake to bude, kto ma bude skusat a tak a nie na to ze CO tam bude.
erika178 škola banovce - ja dedina za topolčanmi..
a jasné ja prídem o 17:00 vycerpany jak kokot z toho cakania na bus a bytia v meste a este mam velice chut na nejake ucenie, pomaly spat idem unaveny cely po celom dni
@prosimpomoc Nauč sa tagovať Pýtal si sa, či budeš musieť vedieť všetko, skôr si sám prečítaj svoj prvý príspevok . A ako ti písali aj ostatní, ak nezvládaš už v prvom ročníku matiku, tak ako ju budeš zvládať v druhom, treťom?
Mna to čaka tiež.. v utorok .. ale ja som tretiačka.. neviem čo možeš mať v prvaku ale ja sa učím uplne všetky zaklady okruhov ktore mi učitel zadal.. pretože vraj budem mať nejaký čas na prípravu a potom to budem obhajovať pred tabulou .. povedal mi že mam sa naučiť poučky, že tie su tiež dobre lebo aby to spravil aj človek čo nema vobec cit pre matiku .. čiže nepamatam si už čo bolo v prvaku , ale vypiš si všetky vzorce , poučky, podmienky , rátaj si stále dokola tie isté príklady aj ked lahke a na štvorku to snad dáš .. a ja dufam že tiež, i ked ja už mám nervy jak kkt.
No a skúšať ťa bude tvoj vyučujúci v školskom roku. čiže ten chuj čo ta nechal jebnuť.. predsedom komisie by mal byť tvoj triedny a plus ešte jeden !odbornik! z predmetu z ktoreho si prepadol..
Jasné lenže mne dá príklady a ja viem len niečo. nie všetko.. a problém je v tom že keď ma nehá prepadnuť tak moj život bude totalne na hovno..
Ja som si rok odchodil, každy den som vstaval o 4, a prisiel som o 17:00 unaveny a ja to nemienim znova zažiť.. to isté od začiatku.. prosím nevie ešte niečo niekto
Ved nemožeš vedeť všetko.. ide ti snad o 4 a ne o 1 ... Pokial budeš vedeť základy. mali by ťa nechať prej sť ... ved a prestupuješ alebo ako ? ja chodim každý den 18 km do školy a zo školy .. a už sedem rokov.. tak mi nehovor o tom že čo nechcem zažiť.. ja už matiku buduci rok ani nemam ak neprepadnem.. už len matura a konec.. ale jak ma nechaju jebnuť... o dva mesiace stužková nebude...
zabudla som že tu cestu do školy absolvujem na biku , v zime chodim rano o trištvrte na 6 na bus a domov chodim o 7 . A každému je to jedno.. Ja už ozaj tužim len to spraviť a z tej školy čo mi je na kkt vypadnuť
no to som myslela... akože temy čo maš vedeť .. vedet musiš utvoriť to , pri intervaloch zakresliť.. ved čo ste robili v škole? iba to ťa budu skušať.. to nikto nevie čo ti z toho daju.. snad máš nejaky usudok čo su zaklady a čo su už priklady ktore nevyrieši vačšina triedy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
P.S.: To vstávanie je horšie, ale keď prídeš domov už o 17:00 tak to máš ešte kopu času na učenie, poznám ľudí, ktorí by neviem čo dali, aby domov prišli už o 17:00 - väčšina tých ľudí ešte má nejaké aktivity pomimo - šport, hudobná a pod.
Ak to nezvládaš, zmeň školu... A taktiež sa pýtať týždeň pred reparátom, že čo sa máš učiť, je už trochu na hlavu
erika178 škola banovce - ja dedina za topolčanmi..
a jasné ja prídem o 17:00 vycerpany jak kokot z toho cakania na bus a bytia v meste a este mam velice chut na nejake ucenie, pomaly spat idem unaveny cely po celom dni
Mna to čaka tiež.. v utorok .. ale ja som tretiačka.. neviem čo možeš mať v prvaku ale ja sa učím uplne všetky zaklady okruhov ktore mi učitel zadal.. pretože vraj budem mať nejaký čas na prípravu a potom to budem obhajovať pred tabulou .. povedal mi že mam sa naučiť poučky, že tie su tiež dobre lebo aby to spravil aj človek čo nema vobec cit pre matiku .. čiže nepamatam si už čo bolo v prvaku , ale vypiš si všetky vzorce , poučky, podmienky , rátaj si stále dokola tie isté príklady aj ked lahke a na štvorku to snad dáš .. a ja dufam že tiež, i ked ja už mám nervy jak kkt.
No a skúšať ťa bude tvoj vyučujúci v školskom roku. čiže ten chuj čo ta nechal jebnuť.. predsedom komisie by mal byť tvoj triedny a plus ešte jeden !odbornik! z predmetu z ktoreho si prepadol..
Ja som si rok odchodil, každy den som vstaval o 4, a prisiel som o 17:00 unaveny a ja to nemienim znova zažiť.. to isté od začiatku.. prosím nevie ešte niečo niekto
zabudla som že tu cestu do školy absolvujem na biku , v zime chodim rano o trištvrte na 6 na bus a domov chodim o 7 . A každému je to jedno.. Ja už ozaj tužim len to spraviť a z tej školy čo mi je na kkt vypadnuť
a učitel ti nedal okruhy?