odmerajú, odvážia, zoberú ti krv a spravia testy na cukor, cholesterol, triglyceridy a ešte neviem na čo, potom im nacikáš ranný moč, možno im prečítaš písmenká a čísla z knižky či nie si farboslepý
@kukuricka to sa mi nezdá , ranny moč som nikdy nemusel dávať na kontrole . a krv mi tiež nikdy nebrali ja som iba čítal z diaľky písmenká na stene . odvážila ma , odmerala , minulý rok aj tie gule mi pozrela . chrbtica . to je asi všetko .
@pazzi držím palce ináč na tú prehliadku ... a ináč k fóru... určite ta odvažia, zmerajú, otestujú zrak, pozrú sa na tvoju postavu či si krivý alebo rovný...a ostatné neviem
@pazzi myslim že ju maš povinnu v 15ke potom ale samozrejme je na tebe kolkokrat ju absolvuješ...pokial nemaš problem je to skor zbytočne...myslela som si že na tu prehliadku si rozhodnuty isť ked si sa pytal že čo tam...a zmiatol ma aj vek veď tu maš 17 ..ach jaj...
Ahojte ja som baba a teraz idem na 13 rocnu mojej mame volala doktorka ze je ta 13 rocna nutna poradim ti radsej chod budu ti tam robit : merat tlak , vazit,merat , kukat ci mas dobry zrak, ci mas rovnu chrbticu , ranny moc, a stepenie
ahoj ja idem mat za mesiac 13 rokov a bol som na preventivnej u doktorky a vazila ma, merala, pichala mi injekciu, čital som text a samozrejme ze ti bude pozerat aj penis!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
(A aj ja to myslím úplne vážne.)
@acvd43xa7w veverica ty sa čo rehníš ?
neosieraj budú! aj mne kontrolovali
cha cha cha cha cha cha cha
Prvy krat v 20 rokoch som mal taku .....prehliadku
vážne vám tam ohmatávaju vaja? ..to musí byť nepríjemne...vzhľadom k tomu že rodičia chodia vačšinou s ich dieťaťom na prehliadku ...
neviem si predstaviť že by som bola chlapec išla na prehliadku s mamou a pred nou by ma ohmatavali..a vydela by moje intimnosti
to nemyslíš vážne že mama ťa nikdy nevidela holú
13 rokov sa na teba budú kukať a hľadať chyby?
každopádne nič hrozné by ti tam nemala robiť..
Napr ja som bola v 12 a 18.. koniec..
videla ...ale asi tak pred 6 rokmi
jžiš no a?