S frajerkou som rok a mesiac.. a od začiatku mi robi len nervy... najprv som to dusil v sebe asi pol roka.. teda som sa nehádal.. po pol roku mi uz z nej preplo.. lebo mi spravila zakernu vec.. s inym chlapcom.. tak som na nu nakričal... a ona sa mi ospra
lebo po hadke.. sme sa do dvoch dni udobrili povedali si svoje.. a bolo dobre.. ale v poslednom čase uz je to cele napiču.. a potom ona mi neda pokoj ked sa pohadame.. mi volá že čo robím.. ci nepojdem von ja z nej nechapem .. tyzden je dobre a potom zas problem...
Bratu kašli na ňu.. nestoji ti zato... to, že si sn ou je už len sila zvyku... nič viac.. poznam to... rozidete sa a tak o tyžden - 2 si v pohode.. aj menej možno
Ani jeden z Vás nemôže mať viac ako násť...a ak áno tak to prosím Vás nenazývajte vzťahom.
Ak hučíš na ženu tak nie si chlap a ak sa ona takto správa tak nie je žena.
@jurito nie preto dal som sa snou dokopy preto lebo sme si sedeli ako kamarati a rozumeli sme si neskutočne.. po nejakych 2 rokoch sme sa dali dokopy.. mysleli sme si že po mesiaci to krachne.. no nekrachlo a az neskor asi od 3 mesiacu mi začala liezt na nervy.. bud ma provokovala alebo nejak ma vytáčala.. ale dusil som to v sebe.. tym padom si myslela ze je na koni.. ale potom som s tým sekol.. a zrazu som bol ja ten najhorší.. lubil som ju, miloval som ju.. dal som jej aj modré z neba.. mozno to mam zato..
No veď dobre,že ste si sedeli ako kamaráti ešte nie je dôvod na vztah,lol. Teoreticky by si musel mať vztah s každou babou,ktorá je tvoja kamarátka,lebo keby ste si nesedeli tak by ste neboli kamaráti.Stále som sa smial keď som bol malý ako sa rozprávalo o pomyselnej "iskre" ktorá tam musí byť a až takto v dospelosti,zo seba samého a z okolia som zistil aká pravda to je.Ja mám tiež jednu super kamarátku,vždy sa cítim dobre keď sme spolu,som rád keď nás pozvú na rovnaké miesto atď. a predsa tam nie je to "niečo" kvôli ktorému by som išiel do vzťahu.To musí ten človek cítiť.Lenže dnes fičí vo veľkom EGO BOOST a podobné veci tomuto:
-musíš mať babu,veď aj kamoši majú
-zbalím babu aby som nebol sám
-začnem chodiť s kamoškou a možno sa zaľúbim a keď nie tak nevadí,aspoň kamoši vidia,že aj ja viem zbaliť nejakú
-ak to neklape nevadí budeme spolu aj tak,už sme si zvykli byť spolu
Mne osobne je to úplne jedno prečo je kto s kým ale udivuje ma to,možno som divný ja.Nerozumiem tomu,ako niekto môže povedať "idem zbaliť babu na vzťah"-"chcem babu nejakú" a podobné frázy.Veď z týchto viet logicky vyplýva,že ten jedinec je zúfalý z toho ,že je single a zoberie čo mu príde pod ruku len aby splnil niektorý dôvod z vyššie uvedených.Predsa je nereálne aby človek čo takéto vypustí z úst a o pár dní mal vzťah bol úprimne do tej osoby zalúbený.Pre mňa osobne je láska až keď ten dotyčný človek ti stále chýba,myslíš naňho stále,rozprávaš o ňom kamarátom podvedome,rozmýšlaš ako s ním tráviť čas atď. A ak to je vzájomné vtedy by mal začať až vzťah. Ale ako vravím,možno som divný ja a NIKDY som netvrdil,že môj názor je smerodajný a udávaný ako správny celosvetovo.Je to stále len môj postoj.
@jurito Pre mňa osobne je láska až keď ten dotyčný človek ti stále chýba,myslíš naňho stále,rozprávaš o ňom kamarátom podvedome,rozmýšlaš ako s ním tráviť čas atď. A ak to je vzájomné vtedy by mal začať až vzťah. tak isto som to mal ja a pozri kam sa to dostalo
@henten22 Tak už chyba bola dusiť niečo v sebe.Predsa ak to druhému nepovieš,nemôžeš čakať ,že to zmení .Potom ďalšia vec,keď ste sa rozišli raz tak už tam je niečo čo nesedí dostatočne medzi vami,OK dali ste si druhú šancu to je pohode ale píšeš "stale sme sa rozchadzali a davali dokopy." ...Tak ako rozídem sa raz,dvakrát a konec ne? Zaručujem ti,že ak máš dôvod sa s niekým rozísť 2x tak k sebe nepatríte,rozchod je už dosť vážna vec a musí tam byť neaká ťažko prekonatelná bariéra a keď už to je 2x tak nie je o čom. Samozrejme sú aj tie typy vzťahov,kde sa rozchádzajú každý deň lebo partner nevyniesol smeti,ale tak rátam s tým,že si od tohto troška ďalej. Suma sumárum v tom vašom vzťahu bolo strašne vela chýb a nechajte sa navzájom žiť a choď ďalej v živote.
@spisovatel Díky,škoda,že tak málo ludí okolo mna to chápe.
@henten22 - jediné čo môžeš ľutovať je to, že si zahodil perfektné priateľstvo a vymenil ho za pseudovzťah. Ale človek sa učí na vlastných chybách.
Ako sa hovorí ,,z priateľstva môže vzniknúť láska ale z lásky nikdy nemôže vzniknúť priateľstvo,,
ja nechapem, preco si na nu nepokrical? ved zeny tvrdasov rady...skor ta provokovala, lebo podvedome chce vo vztahu trocha submisivity, cize ju sem-tam prefackaj, poriadne tvrdo pretiahni a bude na chvilu pokoj
na byvalu priatelku mojho kamarata nemas,,, kamarat si nasiel zensku,, bol s nou asi mesiac ked ho zacala kontrolovat nonstop 24 hodin vkuse, volala mu v noci ze kde sa kurvi s akymi kurvami a on spal doma v posteli, alebo ked isiel do fitka tak robila sceny ze sa tam vytrtkava so zenami preto tam chodi, nedala mu dychat,, blacala mu kazdy den do ksichtu, az ju raz od seba odstrcil jemne, a ona z neho urobila nasilnika,,,, ked sa s nou rozisiel,,, slecna si vymyslela ze je tehotna,,, a ze s nim caka dieta,, a po celom meste rozsirovala ze je to buran a nasilnik,,, a ze sa kurvi kade chodi a ze ma aids, takze ta tvoja slecna je este celkom normalna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Prísady
370 g hladkej múky
3 vajcia
1 kyslú smotanu
so%l
svetlú zápražku z múky a masti
jablková plnka
Príprava
1. Z múky, smotany a vajec vypracujeme hladké cesto. Z masti a hladkej múky si pripravíme svetlú zápražku.
2. Cesto vyvaľkáme, potrieme zápražkou, zrolujeme do rolády a necháme pol hodinu odpočinúť.
3. Potom cesto rozdelíme na tri časti, vyvaľkáme, klasicky naplníme jablkovou plnkou a upečieme.
@luc.ka
Ani jeden z Vás nemôže mať viac ako násť...a ak áno tak to prosím Vás nenazývajte vzťahom.
Ak hučíš na ženu tak nie si chlap a ak sa ona takto správa tak nie je žena.
1. Aby si nebol sám
2. Aby si bol IN
3. Mal si ju ráda dúfal si,že sa zalúbiš
Ak by to takto nebolo nemohol by si napísať "a od začiatku mi robi len nervy"
-musíš mať babu,veď aj kamoši majú
-zbalím babu aby som nebol sám
-začnem chodiť s kamoškou a možno sa zaľúbim a keď nie tak nevadí,aspoň kamoši vidia,že aj ja viem zbaliť nejakú
-ak to neklape nevadí budeme spolu aj tak,už sme si zvykli byť spolu
Mne osobne je to úplne jedno prečo je kto s kým ale udivuje ma to,možno som divný ja.Nerozumiem tomu,ako niekto môže povedať "idem zbaliť babu na vzťah"-"chcem babu nejakú" a podobné frázy.Veď z týchto viet logicky vyplýva,že ten jedinec je zúfalý z toho ,že je single a zoberie čo mu príde pod ruku len aby splnil niektorý dôvod z vyššie uvedených.Predsa je nereálne aby človek čo takéto vypustí z úst a o pár dní mal vzťah bol úprimne do tej osoby zalúbený.Pre mňa osobne je láska až keď ten dotyčný človek ti stále chýba,myslíš naňho stále,rozprávaš o ňom kamarátom podvedome,rozmýšlaš ako s ním tráviť čas atď. A ak to je vzájomné vtedy by mal začať až vzťah. Ale ako vravím,možno som divný ja a NIKDY som netvrdil,že môj názor je smerodajný a udávaný ako správny celosvetovo.Je to stále len môj postoj.
@spisovatel Díky,škoda,že tak málo ludí okolo mna to chápe.
Ako sa hovorí ,,z priateľstva môže vzniknúť láska ale z lásky nikdy nemôže vzniknúť priateľstvo,,
no a v druhom rade, vykašli sa na takých ľudí, je to spočiatku ťažké ale neskôr to blahodárne prospieva