Ahojte, mám problém. Mám sestru, ktorá má 20 rokov. Tá sestra je ku mne veľmi nespravodlivá. Napr. dnes. Jej mobil sa vybil, tam zobrala môj, dala do neho svoju sim kartu a volala ním. A čo je najhoršie? Mame sa to zdá byť v pohode, lebo je dospelá (tá mo
No podľa mňa je to úplne normálne , tak si od teba požičiava veci spýtam by sa mala ale aj tak je to normálne , a neklope keď ide k tebe do izby ? A ty klopeš keď ideš k rodičom do izby hm ?
a vie tá tvoja sestra, že ti to vôbec vadí? lebo ak sa tváriš, že ti to navonok nevadí, nemôžeš sa veľmi čudovať sestrinmu správaniu....nejaké právo na súkromie máš určite aj ty...čo je horšie, aj keď sa doma ozveš, asi s tým veľa neurobíš, ak rodičia držia stranu sestre a zdá sa im to normálne....
jednoduché riešenie, zruš si svoj mobil, nebude ti nič brať a naučí sa svoj držať v poriadku (po čase až bude mať všetko naporiadku, tak si ho znova zapni)
a do izby nech ti tatko da riadny zámok do dveri, aby si sa mohla zamkýnať .......filip
vždy urob opatrenie, ktoré ju zastaví, a môže sa ona sťažovať,nie ty
@livis ja mam taku istu sestru s tym ze ona kradne vsetko v domacnosti a vzdy daco znici pokazi rozbije alebo roztrha, a kazdy sa cuduje preco ju nemam rada.. vitaj v mojom svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Kolko rokov máš ty by ma fakt zaujímalo.
a do izby nech ti tatko da riadny zámok do dveri, aby si sa mohla zamkýnať .......filip
vždy urob opatrenie, ktoré ju zastaví, a môže sa ona sťažovať,nie ty
alebo sa s ňou porozprávaj prečo je taká