Neviete mi niekto poradit co by som mohla mat s kolenom ? predvcerom som padla na snowboarde a uz v ten den ma trochu pichalo v kolene .. ked som sa na dalsi den zobudila bolelo ma viac... pri chodeni citim taky jemny tlak v kolene , ked idem hore po scho
akoze je to velice pekne.. ale rada nad zlato : CHOD K DOKTOROVI ! proste ako ti moze niekto cez forum tu poradit ?! bojis sa, ze ti povie, ze nemozes sportovat, tak si rozdrb koleno na sracky radsej a nesportuj potom pol roka, to bude lepsie, nie ?
napuchnute neni a boli ma vzadu.. jak keby ma nieco vnutri v kolene tahalo... no ved doktorovi pojdem zajtra ale chcem vedet ze naco sa mam pripravit ze mi povie :/
@alisiatko "nechcem pocut ze mi povie ze nemozem mesiac alebo kolko sportovat" len sa neposer hold smola sport je aj o tom ze sa obcas stane aj nejaky uraz...bud tam mas nieco prasknute alebo v tom horsom pripade zlomene...takze sa priprav na to ze budes aj viac ako mesiac bez sportu...ak vobec budes moct este niekedy sportovat...takze bez pekne k doktorovi a nezakladaj taketo temy kde ta aj tak kadzy odkaze k tomu aby si k nemu isla..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
kde na to chodite kriste pane ? -.-
nechoď k doktorovi a možno onedlho nebudeš športovať vôbec
ale nie.....samozrejme "bež" k doktorovi / pokiaľ môžeš normálne chodiť tak to nebude nič vážne
ak by si mala popretrhavane ligamenta tak by si velmi s kolenom hybat nemohla...