Ahojte...mám fotoaparát fujifilm a včera keď som ho zapla mi tam naskočilo že Vypnite a zapnite opäť fotoaparát...tak som vypla a zapla ale objavilo sa to tam znovu...skusila som vybrať aj baterky a pamäťovku ale stále mi to tam naskakuje :/ čo mám robiť?
a v prípade, že by sa ti to zunovalo, to konzultuj s niekým, komu môžeš ten fotoaparát aj reálne priniesť, napr. v servise obchodu, kde si si ho kúpilo
@hulahop už som sa ti šiel vysmiať, že foťák asi nebude "fujifilm", ale len "fuji", ale potom som si to našťastie vygooglil, a asi by som mal poslať výsmešný mail priamo im
každopádne, neviem ako sa správa normálne keď ho zapneš bez pamäťovky, ale je možné že chyba je v nej a taká istá hláška sa zobrazuje aj keď ho zapneš bez akejkoľvek, takže ho skús zapnúť s tým že tam bude nejaká iná pamäťovka. ak pomôže, tak tú čo robí problémy sformátuj a malo by to byť v pohode. ak nepomôže, tak ti asi neostáva nič iné ako riadiť sa radou nado mnou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a v prípade, že by sa ti to zunovalo, to konzultuj s niekým, komu môžeš ten fotoaparát aj reálne priniesť, napr. v servise obchodu, kde si si ho kúpilo
každopádne, neviem ako sa správa normálne keď ho zapneš bez pamäťovky, ale je možné že chyba je v nej a taká istá hláška sa zobrazuje aj keď ho zapneš bez akejkoľvek, takže ho skús zapnúť s tým že tam bude nejaká iná pamäťovka. ak pomôže, tak tú čo robí problémy sformátuj a malo by to byť v pohode. ak nepomôže, tak ti asi neostáva nič iné ako riadiť sa radou nado mnou.