chcem sa spytat:co si myslite ,co sa stane mojmu bratovi,ked si chce privyrobit spevom a hranim na gitaru pred fontanou na namesti??(ocenujem originalitu)
Aj sme s kamošmi robili.. xD Na začiatok sme tam hodily vlastné peniaze, aby si ľudkovia mysleli, že už nám niekto hodil! xD
Prišla k nám nejaká teta, a vypytovala sa, či spolu hráme ako kapela a tak... Osvetlili sme ju, že sme sa dali dokopy len tak z blbosti.. Potom nám zagratulovala a odišla..
Hrali sme síce len 20 minút, a nedostali sme nijaké peniaze, ale tá pochvala stála zato! Fakt dobrý pocit!
niekto príde, narve mu do huby jeho klobúk (alebo gitarové púzdro, proste to kde mal prachy), mince mu narve do nosa, a nastokne ho análom na vývod fontány.
jej tiez by som isiel, na Korze v Ba si tak vela ludi privyraba, este tak vediet hrat na nu no mozno by som nieco zaspieval na Hviezdoslavovom je jeden taky, tam pri stankoch jak je zmrzlina a tiez myslim spieva operu
Ze brigadou by zarobil viac ... ked este boli slovenske koruny dalo sa ale teraz ludia hadzu jedno a dvojcentovky do tych puzdier na druhu stranu je to vyhodnejsie pre predavacky lebo castejsie dostavaju tringelty aj od ludi, ktori predtym nemali vo zvyku nechavat pac tie ceny su take, ze pri kazdom vydavku sa nachomatne aj niaka ta jedno alebo dvojcentovka a to ludia vacsinou nechaju na pulte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Aspoň dokiaľ ho neodnesú policajti :/
Aj sme s kamošmi robili.. xD Na začiatok sme tam hodily vlastné peniaze, aby si ľudkovia mysleli, že už nám niekto hodil! xD
Prišla k nám nejaká teta, a vypytovala sa, či spolu hráme ako kapela a tak... Osvetlili sme ju, že sme sa dali dokopy len tak z blbosti.. Potom nám zagratulovala a odišla..
Hrali sme síce len 20 minút, a nedostali sme nijaké peniaze, ale tá pochvala stála zato! Fakt dobrý pocit!
a on tam bude naveky vekov trčať.
hmm... nonstop klistír.
ešte k tomu s orálnym vývodom tekutiny.
mňam.
jo, a gitara!
tú mu narvú do močového mechúra.
Co sa tyka ludi neviem ako ty ale ja mam u riti
a k téme, no podľa mňa nápad skvelý, ja by som sa tiež pridal ale hrajuschopnú gitaru mám iba elektriku :/