ahojte chcela by som od vás poradit čo si zobrat na intrák okr bežných vecí a že ako sa tá žije a ako to tám prebieha (idem na intrák do blavy na polygraficku) za pomoc vopred dakujem DD
No k otázke, ako to tam prebieha, ako sa tam žije- niektoré(väčšina) internáty majú na stránke pravidlá, tam je aj rozpis toho, odkedy dokedy môžeš čo robiť a podobne... to je tá dovolená časť. Ako to tam prebieha skutočne, to ti osobne nepoviem, ale keď tak sa spýtaj starších kamarátov/kamarátok čo tam sú, alebo si niekoho zisti, to už niekoho objavíš Určite ti poradia, ako oblbovať, najlepšie klamať a podobne No a čo si zobrať? Nedávno tu bolo ešte jedno fórum, podobné, skús googlesa, nájdeš tucty Ale písali tam veci typu šnúra na prádlo, ak ti to pomôže A jasne že sa tešíš Nemať internát asi 5minút peši od domu, tiež v septembri idem Držím palce
V auguste som uvažovala o internáte (pretože som bola s tej SŠ nadšená) ale našťastie dochádzam. Mne by môj domov chýbal a nie preto, že som citovo silne naviazaná na rodinu (to nie, ja sa chcem osamostatniť...) ale mám tej školy dosť a ešte byť s niekým cudzím na izbe... (ach)
Odporúčam zobrať si tam všetko, však tam budeš bývať dlhší čas...
Slovenské intráky sú úplne na ****.... to by som radšej dochádzal aj 50km denne.....mimochodom ja dochádzam....40km do školy...40 domov....a pohoda....síce je to dosť únavné ale rozhodne lepšie ako bývať na niakom rozdrbanom, ogŕcanom, ošťatom....osratom intráku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
gumené rukavice.
ale to ti aj tak nepomôže....teda vo väčšine nie
thrwtchr prečo je to tam zlé? ja sa teším jak hovado že vypadnem z domu... a možem si tá zobrat aj kanvicu?alebo žehličku(na vlasy)
ale kanvicu ani nič teplo či oheň produkujúce my na izbe nemôžeme mať
myslím, že žehlička sa povoľuje
a všetko potrebné na varenie, okrem hrncov a náradia smiley:, je v kuchyni
Odporúčam zobrať si tam všetko, však tam budeš bývať dlhší čas...
Sorry za slovník