takže, zajtra má moja mamina narodky, no a už by sa mi pomaly aj patrilo jej niečo kúpiť, teda ako špeciálne odo mňa predtým vždy niečo kúpil ocino a tak sme si to podelili...
len nemám veľmi veľa nápadov..rozmýšľam nad niečím z drogérie, p
ja som teraz kupovala. nemam extra vela penazi cize nekupujem nejaku jednu hodnotnu vec ale skor take prkotiny. kupila som jej brosnu, satku, krem na ruky a takwho mini slona na stol (sosku)
ked mala moja mama 40 dostala odomna 40 roznych darov...tak mi nevrav ze ty nevymyslis jeden Skus len tak pobehat po meste a kup jej nieco co vzdy ked sa na to pozrie pomysli si na teba... Napriklad penazenku, nejaky privesok na kluce nieco podobne mamy to maju radi
Je dosť hlúposť takto brať inšpiráciu, každú mamu poteší niečo iné, ak sa bavíme o hmotných statkoch.
Tá moja si napríklad potrpí na kvalitnej kozmetike, takže tým ju väčšinou odbavím. Plus zdedila som po matke vzťah prehrabovať sa v starožitníctvach a kvetinárstvach, to poteší mňa aj ju.
S knihami som to vzdala pri Tolstojovi, román rieka nikdy viac.
ja mojem mame kupuje nejaú kozmetiku väčšinou... alebo bižutériu... raz som mala obdobi keď som jej kupovala sviečky alebo také ozdobné svietniky... a teraz ich máme plný dom a neni to kde uskladňovať...
Caute,mám 12 rokov a tiež potrebujem niečo rýchlo kúpit mojej mamke ktorá bude mat 33.Rozmýšlala som nad kvetmi,no ale tie som jej dala nedávno na valentín,jej oblubené su tulopány.Poradíte?Mne nič nenaznačila,vždy hovori iba že netreba a tak,ale ja viem že treba.
Vieš, moja mamka má teraz v septembri narodeniny a nemám žiaden nápad...
Má rada knihy,kvety a históriu.
Vedel by mi niekto poradiť, čo má byť jej darčekom?
Často ju zvykol bolievať krk, preto som jej kúpila nový vankúš. Nadchol ju Čachtický hrad a.... na poličke nová kniha. Dávnejšie... Ale teraz? Čo? Preto,už ani sny mi nevedia poradiť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tá moja si napríklad potrpí na kvalitnej kozmetike, takže tým ju väčšinou odbavím. Plus zdedila som po matke vzťah prehrabovať sa v starožitníctvach a kvetinárstvach, to poteší mňa aj ju.
S knihami som to vzdala pri Tolstojovi, román rieka nikdy viac.
Má rada knihy,kvety a históriu.
Vedel by mi niekto poradiť, čo má byť jej darčekom?
Často ju zvykol bolievať krk, preto som jej kúpila nový vankúš. Nadchol ju Čachtický hrad a.... na poličke nová kniha. Dávnejšie... Ale teraz? Čo? Preto,už ani sny mi nevedia poradiť!