Prednedávnom som bola chorá a brala som antibiotiká. Imunitu mám v keli a tak sa mi spravila na ústach opara. To by bolo ešte fajn, ale aj v ústach sa mi urobili dosť bolestivé hrčky. Mám to na ďasnách aj lícach a nemôžem sa ani najesť. Nevedeli by ste mi
toto vyzera byt na antibiotika...nie som sice lekar ale ked to mas v ustach na viacerych miestach...no neviem...asi tak ako bolo spomenute, vyprdni sa na vodicky, kremiky a chod co najskor k doktorovi..
@forgottenone Ja som mala najprv tú oparu, vo štvrtok horučky a v sobotu som šla na pohotovosť a doktor mi povedal že mám angínu. A potom sa mi tie hrčky dali na líco, aj ďasná a už ma aj jazyk bolí.
@emilywofl kasli radsej na masticky a chod opat k doktorovi ze ten stav sa ti zhorsuje, ze ta zacal boliet uz aj jazyk, spomen to, ze sa ti vyhodili tie hrcky... moc by som sa netlacil do tych masticiek, mohli by ti viac uskodit nez pomoct...
@forgottenone Uvidím, počkám ešte. Možno ked mi zíde tá opara z úst tak mi zmizne aj to zvnútra. Ved uvidím ešte. Ten jazyk mám možno obitý od zubov, lebo ako ma bolelo to líce tak som sa snažila robiť všetko opatrne a preto ma ten jazyk bolí.
@story Ako prepáč, ale ty tu zo mňa robíš neviem akú chuderu, čo nepozná lekáreň. Pritom ani nevieš nič o mne. Denne užívam 15 tabletiek takže do lekárne chodím pomerne často! Mám oslabenú imunitu tak na mňa idú všetky možné aj nemožné choroby, tak som sa len chcela opýtať, či niekto nevie, čo je dobré na opary, keďže som ich predtým nemala. Viem, že sú aj iné fóra o zdraví, kde sa to dá pozrieť, ale ja som to chcela vedieť od birdzákov, ktorí to možno niekedy tiež mali. Ved nato je tu fórum nie?
@emilywolf 1. Chuderu tu steba nerobim. A ani som na teba neutocila.
2.Osobne ta nepoznam tak nemozem vediet co mas s tvojim telom.
3.Zazila som si svoje uzivanie v nemocniciach. Takze viem co to je mat milion tebletiek. Nakoniac zistit,ze polka tych tabletiek co si brala ti bolo na velku p*c* lebo lekarka sa pomylila a zle ti spravila diagnozu. (takze asi tak)
4.Zvycajne si to hladam na internete. (pokial to neni nejaka vaznejsia tabletka alebo nieco vaznejsie)
5. Nemienim sa tu hadat. Mam dolezitejsie veci na praci. Takze zbohom a prajem pekny den.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Keď je to moc zlé , choď kožnej.... na vodičky sa vy*er
Hlavne tie ďasná a líca sa mi nezdajú , tak fakt tam radšej behni
a strašne pomáha aj herpesin (masť)
2.Osobne ta nepoznam tak nemozem vediet co mas s tvojim telom.
3.Zazila som si svoje uzivanie v nemocniciach. Takze viem co to je mat milion tebletiek. Nakoniac zistit,ze polka tych tabletiek co si brala ti bolo na velku p*c* lebo lekarka sa pomylila a zle ti spravila diagnozu. (takze asi tak)
4.Zvycajne si to hladam na internete. (pokial to neni nejaka vaznejsia tabletka alebo nieco vaznejsie)
5. Nemienim sa tu hadat. Mam dolezitejsie veci na praci. Takze zbohom a prajem pekny den.