povedala som jej nech ma da uz konecne ku fotrovi, ze s nou uz nechcem byt... a este som sa branila ked mi isla jebnut... takymi slovami ze: skus to este raz!
ale ona je prepnuta ani brat sa s nou uz 10r nebavi...
Len raz sa stalo, že sme sa pohádali príliš. Väčšinou sa hádam s otcom...
No chcela som vtedy zdrhnúť z domu za niekym, o kom som si vtedy myslela, že mi stojí za rozbitie vzťahu matka-dcéra a ona ma zadržala... Už si presne nepamätám, čo všetko som jej vtedy vyčítala..
že zlyhala ako matka....a urobil som...že som si začal so ženou...ktorá by mi mohla tiež byť matkou ...cca ....ale čo už to je život....nikdy nehovor nikdy
ja som jej najhoršiu vec povedala, keď som spala strašne krátko, a ona ma silou mocou chcela zobudiť. tak som ju zo spánku poslala do piče ale ona sa na tom dosť smiala
ale my dve sa už nehádame, nejako nie je dôvod, moja mamina je v tomto strašne super ja si skôr s ocinom viem skočiť do vlasov
Nikdy som jej nič zlé nepovedala, aspoň si na to nepamätám... ale ona si všetko prekrúti podľa seba, celý deň hrá urazenú, promenáduje sa okolo mňa tváriac sa ako zbitý pes, že ako som jej ublížila, nahúkam na ňu, že ona si všetko prekrúca podľa svojho a danú vec som nikdy nepovedala, rozrevem sa od nervov a je pokoj...
Mojej mamine stačí naznačiť maličkosť - že sa mi dačo nepáči,a je veľká hádka. Ale to nie je len so mnou ale s každým - proste všetko prekrúti na druhých a ona je svätá. Poháda sa aj s úplne cudzím človekom len aby na ňu nebolo zle. Ani len málo nestrpí aby na ňu bolo zle - asi kôli tomu aby mala dobré meno newem?
ja mám s mojou mamou super vzťah a hádame sa už len zriedka a to aj tak väčšinou tak,že diskutujeme a nenadávame si
ale asi najhoršiu vec,čo som jej povedala bolo "drž hubu" a potom sme sa skoro pobili a teraz na to so smiechom spomíname a robíme si srandu z obdobia mojej vrcholnej puberty
Keď som bola strašne vynervovaná v nákupnom centre a naliehala aby som si vyskúšala šaty,tak mi kabínku otvorila do korán keď som si ich navliekala ešte len cez hlavu tak zo mňa vybehlo "Do Boha!Zatvor to!" a ešte keď mi dačo debilné hovorila tak som na ňu zvreskla "Drž hubu!"
Ale s mamou sa hádam každý deň na čo nie som hrdá,jednoducho sme si nenašli cestu ....
Obcas nastane dost kontroverzna vymena nazorov, ale mam zasadu, ze doma za ziadnych okolnosti nenadavam. Moja mama v zivote nepovedala predomnou vulgarne slovo a ja s tym zacinat nebudem.
raz som pisala kamoske na icq nieco v zmysle "uz sa tesim kedy tu mamu zabijem!" ano mala som na nu strasne nervy len, nezabila by som ju fakt xD a ona tak nahodou sla okolo a precitala si to xDD rozrevala sa a 1 den sa so mnou nebavila.. nic moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale ona je prepnuta ani brat sa s nou uz 10r nebavi...
No chcela som vtedy zdrhnúť z domu za niekym, o kom som si vtedy myslela, že mi stojí za rozbitie vzťahu matka-dcéra a ona ma zadržala... Už si presne nepamätám, čo všetko som jej vtedy vyčítala..
ale my dve sa už nehádame, nejako nie je dôvod, moja mamina je v tomto strašne super ja si skôr s ocinom viem skočiť do vlasov
ale asi najhoršiu vec,čo som jej povedala bolo "drž hubu" a potom sme sa skoro pobili a teraz na to so smiechom spomíname a robíme si srandu z obdobia mojej vrcholnej puberty
Ale s mamou sa hádam každý deň na čo nie som hrdá,jednoducho sme si nenašli cestu ....
Ale čo už, teraz si ju vážim viac