Dlhší prstenník ako ukazovák - charakteristika týchto ľudí:
-impulzivita, riskovanie, fyzická sila, výkonnosť v športoch
(nemusia byť všetky charakteristiky)
mam dlhsie prstenniky a charakteristika vobec nesedi
resp. som fyzicky silna, ale sportovo neschopna, ak sa to rata
ALE!
toto sme si raz porovnavali zo srandy na zaklade nejakej bravicko-kraviny o sexualnej orientacii
uz neviem, ktora varianta patrila k comu, ale viem, ze to kazdemu 100 % sedelo a nechapala som
a vtedy som to mala na kazdej ruke inak... odvtedy sa mi zmenil tvar jednej ruky???
@narazuvzdornaa Je ťažké to zhrnúť do pár riadkov... však uvidíme ako sa to bude vyvíjať s anketou ďalej.
1) Stačí to, že si fyzicky silná, to sa ráta... (Ak sa zrovnávali sa športovci v nejakej disciplíne s dlhšími prstenníkmi a s dlhšími ukazovákmi, boli lepší tí s dlhšími prsteníkmi. Úlohu tam zohrávala aj sila. )
2) Teraz či si skôr impulzívna?
3) U deti je viac určujúca ľavá ruka. U dospelých viac pravá. Takže pravá sa dospievaním viac mení.
dlhší prstenník ako ukazovák - impulzivita, riskovanie, fyzická sila, výkonnosť v športoch - nie som ani impulzívna, ani neriskujem, fyzicky som úplne slabá a v športoch maximálne nevýkonná
» birdz.sk/forum/ako-ho-ma... keby si chcela vacsiu vzorku.
Inak o tomto som mala milion desat clankov a hej, nepriamo to suvisi aj so sexualnou orientaciou.
A inak tie charakteristiky su celkom BS, lebo co viem, zeny by nemali mat dlhsi prstennik, zaujimalo by ma, ci tie studie robili aj na zenach, lebo ak hej tak som zila v omyle, alebo si si studiu na muzoch proste vztiahla na celu populaciu.
@narazuvzdornaa u muzov vyrazne dlhsi prstennik znaci vysoke prenatalne hodnoty testosteronu, dlhsi ukazovak vyrazne nizke, co je spojene, nepriamo, s homosexualitou.
Co viem, zeny by dlhsie prstenniky nemali mat a studie suvislosti prenatalnej hladiny testosteronu s homosexualitou sa na zenach nerobili, alebo len malo.
U muzov rovnako lavorukost nepriamo suvisi s homosexualitou, u zien sa nevie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
-impulzivita, riskovanie, fyzická sila, výkonnosť v športoch
- pokojný, rozvážny, v športoch nevyniká
resp. som fyzicky silna, ale sportovo neschopna, ak sa to rata
ALE!
toto sme si raz porovnavali zo srandy na zaklade nejakej bravicko-kraviny o sexualnej orientacii
uz neviem, ktora varianta patrila k comu, ale viem, ze to kazdemu 100 % sedelo a nechapala som
a vtedy som to mala na kazdej ruke inak... odvtedy sa mi zmenil tvar jednej ruky???
1) Stačí to, že si fyzicky silná, to sa ráta... (Ak sa zrovnávali sa športovci v nejakej disciplíne s dlhšími prstenníkmi a s dlhšími ukazovákmi, boli lepší tí s dlhšími prsteníkmi. Úlohu tam zohrávala aj sila. )
2) Teraz či si skôr impulzívna?
3) U deti je viac určujúca ľavá ruka. U dospelých viac pravá. Takže pravá sa dospievaním viac mení.
keby si chcela vacsiu vzorku.
Inak o tomto som mala milion desat clankov a hej, nepriamo to suvisi aj so sexualnou orientaciou.
lebo viem, ze ked sme to raz skumali, mali sme vzorku: heterosexualna zena, hetero muz, lesbicka a bisexualka a sedelo to 100%
no a zjavne by som sa mala o sebe nieco nove dozvediet
Co viem, zeny by dlhsie prstenniky nemali mat a studie suvislosti prenatalnej hladiny testosteronu s homosexualitou sa na zenach nerobili, alebo len malo.
U muzov rovnako lavorukost nepriamo suvisi s homosexualitou, u zien sa nevie.