mp3 prehravece su krajsie od inich firiem, prenosne pocitace?! tie kupim lacnejsie a lepsie a v podstate z tim istim dizajnom, stolove pocitace?! ake?! tie dokopi 3 ci 4 co maju v ponuke?1 za tu cenu kupim ine a lepsie a ktore mi vydrzia dlhsie. iphone?! nic mimoriadne, pda z ytakim dizajnom tu boli davno pred iphonom. apple tv nic noveho, v japonsku take veci boly bezne pred davnimi rokmi. este k iphonom..keby ste vydeli tie mobili co su v japonsku, tak z palcom a usklebkom na tvari zahodite iphone daleko a poriadne....lebo vsetki mobili predavane v eu stoja za prd.
Aj ja mám MacBook Pro aj iPhone 3G.. Je to super MacBook am este len mesiac.. a Iphone uz mam rok a este sa mi nepokazil a to je co powedat .. taze APPLE odpoeúČam..
@Nikeboy - si trápny.. Apple je jedna z najuznavanejších značiek a operačny systém X White Leopard je navlepši OS .... A čo je lepŠie Acer??? Trapas
@american14pie trapni si ty zo svojou anketou z pred par dnii hlavne ze apple kradne patenty od inich, viz. odskodne pre nokiu vo vyske 1mld $. a kde spominam acer?! nikde! stavim sa ze , si ten svoj apple kupoval v tom obchode co mate na hlavnej. fakt, tam su "experti" co oni dokazu narozpravat za hluposti , stoji za cenu roka ked nie desatrocia (naj os mac?! hlavne ze vyse 90% vsetkich compou ma win, ale dobre a uz ked si si dal nick z "american", tak bi si to mal vediet )
@american14pie pises hluposti. aspon sa nauc ovladat pocitac, a nie odosielat jednu spravu "sto krat"
ano na HLAVNEJ ... a su tam uz nejaky experti. a urcite vacsi nez ty... trps.. mimochodom je ten "comp" taze compov.. taze akoo.. sa nauc aspon po slovensky aha.. tha ani ne.. nevem z kadial mas tie tvoje vypocty a percenta.. akoo.. z www.vymyslene.xx ?? akoo toto neni moja anketa.. a "acer" som uviedol ako priklad.. no proste..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@Nikeboy - si trápny.. Apple je jedna z najuznavanejších značiek a operačny systém X White Leopard je navlepši OS .... A čo je lepŠie Acer??? Trapas
@american14pie pises hluposti. aspon sa nauc ovladat pocitac, a nie odosielat jednu spravu "sto krat"