Ovocie, orechy, zeleninu (s dipom napr.). Akoze nie ze by som to zvykol jest, ale uz sa stalo aj take, a ked sa pytas na zdrave... alebo si zobni trochu syra.
Ale teda čo reálne zvyknem medzi hlavnými je väčšinou dáky chlieb s dacim a podobne. V podstate ako suchá večera, len v menšom množstve. Alebo banán, jablko, pár vajec.. žiaľ, často niečo nezdravé, sladkosť a podobne
Desiatu nemavam. Na olovrant jedavam ovocie, kdejake ovocne/zeleninove/orechove tycinky (na styl musli), orechy, semena, salaty, alebo polievku z obeda ak mam.
@autistik ale chcel by som mat veru tvoje problemy takehoto charakteru ja by som mal jedavat cca 6 - 7x denne (male porcie) a nemozem ziadne poriadne pecivo, sladke ani slane, ovocie tiez nie, ani zeleninu... čo ty... ale ja neviem, co mam jedavat
@salora trochu nerozumiem s tym, ze by si chcel mat moje problemy, lebo podla toho co pises aj mas ... mne bola zistna histaminova intolerancia ale zda sa, ze mam aj ine traviace problemy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ovocie, orechy, zeleninu (s dipom napr.). Akoze nie ze by som to zvykol jest, ale uz sa stalo aj take, a ked sa pytas na zdrave... alebo si zobni trochu syra.