každý ma štastie inde....pre mna je to priatelka,to ze mam financie na cestovanie a ze nemusim v potravinahc pozerat co si mozem kupit a co nie,mam skvelu pracu kam chodím rad, pár dobrých priatelov
Toto mám veľmi dobre definované, ak sa mi nepodarí to čo chcem a prečo driem deň čo deň (dostať sa do F1 ako vývojár/inžinier)
Tak potom je to rozhodne mať pomerne dobre zaplatenú robotu, v strojárstve. V dome, v garáži jeden veteránik, ktorý budem reštaurovať resp. renovovať a potom športiačik, nič drahé, ale zato pekné, sústruh a podobne aby sa človek mal kde aj zamazať a v neposlednom rade v dome spokojnú manželku s deťmi.
Čo sa týka platu, spomenul som jeho výšku len z prostého dôvodu, keby mám žiť na Slovensku bez stresu, tak sa to inak ako s normálnym platom žiaľ nedá, je to tu tak nastavené
Samozrejme aby som nezabudol to najhlavnejšie, byť zdravý!
Pekný deň!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a zit pekne u mna znamena zit zivot plny uspokojeni
Žiť pekne je pre mňa niečo iné ako žiť dobre
vďaka za reakciu
tebe aj všetkým
Tak potom je to rozhodne mať pomerne dobre zaplatenú robotu, v strojárstve. V dome, v garáži jeden veteránik, ktorý budem reštaurovať resp. renovovať a potom športiačik, nič drahé, ale zato pekné, sústruh a podobne aby sa človek mal kde aj zamazať a v neposlednom rade v dome spokojnú manželku s deťmi.
Čo sa týka platu, spomenul som jeho výšku len z prostého dôvodu, keby mám žiť na Slovensku bez stresu, tak sa to inak ako s normálnym platom žiaľ nedá, je to tu tak nastavené
Samozrejme aby som nezabudol to najhlavnejšie, byť zdravý!
Pekný deň!