A možno aj originálnu tému. Korporátne braky o (ne)šťastnej láske alebo upíroch si na seba síce zarobia, no väčšinou sa píšu na zakázku viacerými autormi.
Nejde len o talent, ale aj o štylistiku, slovnú zásobu, formálnu stránku diela...nie je to také jednoduché, ako sa zdá. Musí to mať tému, ideu. Ľudia potom posielajú výtvory vydavateľstvám a skúšajú šťastie. Najhoršie je, keď človek niečo napíše a už to považuje za veľdielo ... treba to niekoľkokrát upravovať, dať čítať ľuďom a prijať kritiku..viem čo hovorím ... zdá sa to ľahké, ale opak je pravdou.
máš 14 rokov, pokiaľ nie si ďalší autor eragona tak si veľmi najivná...
najprv ti poviem prečo si myslím, že je priskoro na vydatie knihy:
-teda máš 14 rokov, nie si ešte tak vyspelá aby si ovládala gramatiku a vetné konštrukcie, iba žeby
-je to nehorázne finančne nákladné, a ak čakáš nejaký bestseller upozorňujem ťa, že sa nachádzaš na Slovensku
ale kedže by som nebol rád, ak by si ten talent fakt mala a len kvôli tomu to odložila odporúčam nejakú stránku, kde by ti tie diela hodnotila, prípadne nejaká konštruktívna kritika. Skús sem pridať nejaký blog.
@15 eragona písal Christopher Paolini začal ako 15 ročný sa mi zdá a dokončil ju ako 18 ročný ... super dielo na tak mladého chalana .. prepracované ..
Ďakujem a všetky rady, veľmi ste mi pomohli. Knižky som si začala písať len tak pre seba a rodinu ako 7-ročná. Pred pár dňami som všetky tie moje knižky našla, a povedala som si, že teraz, keď som staršia, vedela by som napísať aj niečo lepšie než len detské rozprávočky, ako keď som mala len 7 rokov. Začala som si písať všelijaké príbehy na pc a fakt ma to baví.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ak chceš, odkážem ťa na kritika
najprv ti poviem prečo si myslím, že je priskoro na vydatie knihy:
-teda máš 14 rokov, nie si ešte tak vyspelá aby si ovládala gramatiku a vetné konštrukcie, iba žeby
-je to nehorázne finančne nákladné, a ak čakáš nejaký bestseller upozorňujem ťa, že sa nachádzaš na Slovensku
ale kedže by som nebol rád, ak by si ten talent fakt mala a len kvôli tomu to odložila odporúčam nejakú stránku, kde by ti tie diela hodnotila, prípadne nejaká konštruktívna kritika. Skús sem pridať nejaký blog.
knihu