Ale čo sa týka intímnych partií tak som zistil, že najlepšie sa človek oholí nasucho. Nezarastajú chlpy, nesvrbí to, neporeže sa, chlpy dorastajú pomalšie...má to veľmi veľa výhod.
@gukol veď to je ten strojček prvá a druhá možnosť akurát je medzi nimi rozdiel, že buď taká pena ako na tvár alebo sprchový šampón od nivea 3 v 1.. na telo je lepší a lacnejší
ja sa neviem oholit ani s kokotom takze to je jedno cim vzdy sa dorezem a aj tak mi plno chlpov ostane takze na tvari mna holi mama vzdy ked mi striha vlasy a inde uz sam ale tak vseliak
@spisovatel ale myslíš ten pliešok žiletku čo sa vždy človek doreže alebo tie lacné jednorázové čo moc dobre neholia alebo tie mach3 a pod. čo sú drahé ale veľmi dlho vydržia a pritom sa nedorežeš ani na tom najjemnejšom čo máš
@cistygay určite nie pliešky! Aj jednorázovky sú fajn ale musíš natrafiť na tie lepšie. Normálny strojček ,,mach 3,,napr - vymeníš len nádstavec a hotovo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale čo sa týka intímnych partií tak som zistil, že najlepšie sa človek oholí nasucho. Nezarastajú chlpy, nesvrbí to, neporeže sa, chlpy dorastajú pomalšie...má to veľmi veľa výhod.
A nie, že sa budete holiť tým istým nádstavcom aj dole aj hore - ale to len pre neznalých
a uz sa tesim, az sa raz dam olaserovat
a ten nivea 3v1 je fajn a stojí jak normálny sprcháč len okrem šamponu na hlavu a telo je aj na holenie
jaaaj a po holení dávam balzam po holení alebo vodu po holení ale lepší je ten balzam