Miluj ma ironicky je po pi... kniha Ale okrem nej mam rozcitanu teraz od Oskara Wilda - Portrét Doriana Graya.... Videli ste ligu vynimocnych??? A pametate toho co bol nesmrtelny a nemohol sa pozriet na svoj obraz? Noo to bol on Dorian Gray :
ja som si po dlhsej dobe zohnala Harry Potter 7, tak teraz vacsinou je mi rano zatazko vstat do skoly a uz som dva dni nevyspata, lebo chodim spat neskor
jej, prave dnes som zacala Straze! Straze! od Terryho Pratchetta (som sa totiz rozhodla ze od neho poporadi precitam vsetky knihy, ku ktorym som sa doteraz nedostala
Inak vidim, ze tu citate aj Cajku uzasna knizka...tak ako Maly princ
momentalne nejaky komix vraj Alois Nebel, inak naposledy od Coella Alchymistu a Veroniku (co sa rozhodla umriet), Boyle Chlapec v pasikavom pyzame (odporucam) a nedavno som aj od Hiraxa citala Raz aj v Pekle vyde slnko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
The HANGED MAN
Lebo asi by som mala dlhý zoznam...
S. King - Pustiny
J. K. Rowlingová - HP7
J. R. R. Tolkien - Húrinove deti... (a niekoľko ďalších )
Toho/tú autora/autorku milujem... Ja som pred casom docitala Polnocny dennik - Maxim E. Matkin
no ja som to nedavno docitala, teraz citam Nikto to tu neprežije(životopis Jima Morrisona)
boze toto uz len debil napise
ja prave citam pokanie od Iana McEvana.mnamkyy kniha...a este pychu a predsudok po anglicky v slovencine som ciitala bohova kniha
Veronica decides to die...som prave docitala
a aktivne moju hlavu zamestnava Jak napsat dobry scenar od Syd-a Field-a
George Soros- Soros o Sorosovi
Victor Hugo- Clovek,ktory sa smeje
Antoine de Saint-Exupéry- Maly princ
od Roalda Dahla..
a Sto nejlepších hororú od Švandrlíka (to meno sa vám možno trošku objasní keď poviem Černí baroni )
Inak vidim, ze tu citate aj Cajku uzasna knizka...tak ako Maly princ
Chvaaaaaalim diskusiu
2061 tretia vesmirna odysea od Arthura C. Clarka, cest je ho pamiatke a Portret Doriana Graia od Oscara Wilda.
velmi ma prihaje psychika a scifi.
Lavrík - Allegro Barbaro
Deleuze - Proust a znaky
Ian McEwan - Cizinci ve městě
K narodenimam som, dostal dve knihy Diablo. Je to podla nametu velmi znamej pocitacovej hry, na to sa celkom tesim, som zvedavy co to bude zac.
Momentálne čítam Pani Dallowayovú od Virginie Woolfovej