ja som uz tak davno nic necitala.. odkedy chodim na vysku tak to narazove "citanie" cez skuskove mi nerobi dobre... cize moja posledna kniha bola asi analytika zial, ta kniha nema myslienku...
ha! spomenula som si! asi pred mesiacom som citala Cantervillske strasidlo od O. Wilda... ale je to take tenke ze som uz aj zabudla ze bolo... je to taky vtipny mily pribeh o strasidle ale aj trochu smutny a dojimavy...
no ja momentalne citam Grand Avenue od Joy Fieldingovej...a paci sa mi to,je to o 4priatelkach a ich vztahoch s manzelmi,s detmi a tak vo vseobecnosti....podla mna je to velmi dobra kniha,imponuje mi aj autorkin styl-vela krat si nedava servitku pred usta a malokto by to vyjadril lepsie ako ona sama
Aaaa prave som natrafila na moju srdovu knihu vola sa: PUNKOVA PRINCEZNA mno proste strasne ppc kniha O punkrockovych skupinach, presne take, ake pocuvam ja
Mno uzastna kniha, treba precitat, ak sa vam punk paci
Ja prave citam Peter a Lucia R.Rolland. Aj ked neoblubujem knihy tato sa mi paci lebo mala najmenej stran zo vsetkych knih co sme si mohli vybrat na povinne citanie
carole pateman - sexualna zmluva; erica jong - co zeny chcu(moc, sex, chlieb a ruze) a idem sa pustit do j.s.mill-esej o slobode a bratia strugacki-je tazke byt bohom
citam povinne stalice, ktore musim aj spracovane odovzdat hned na prvy skolsky den po vianocnych prazdninach a o priblizne dve hodiny to budem striedat s knihou Meno vetra (nejaka fantazy, ktoru dostanem pod stromcek, a to viem iste, lebo som bola s rodicmi, ked mi ju kupovali)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nemam ho rad
ale akurat citam Novi cas
a sa chystam na knihu o cintorine. si to vygooglite. bohovske to je *ROFL*
a potom havranie brana
no a sucastne s touto knihou citam aj Sumrak
Mno uzastna kniha, treba precitat, ak sa vam punk paci
ale ako do kniznice chodim aj si poičavam len to necitam
a co som citala putovne džinsy a teraz mam ze alica a dost dobry stresik
knihy budu najblizsie zas nejake skripta, no ked vyjde cas aj nejaka dobra beletria by po dlhom case bola fajn...