prave idem ranajkovat cakam kym @semonique odpise ptm budem pozerat telku , kuknem do zositov co sme mali a cely den relaxovat a davat sa dokopy po tom tyzdni
budem cumiet na birdz a vselikam tu klikat, potom berem basu a zahram si parkrat wish i had an angel, potom zapnem wow a spravim pvp daily questy, potom dojde matka domov tak sa jej spytam co je na obed, potom ten obed zozerem a idem naspat na wow a tam budem az do vecera, skusim sa do nejakeho guild raidu napchat a vecer budem cumiet na telku a hrat pri tom na gitare....pocas toho vsetkeho budem odbiehat akurat na zachod pripadne pre nejake zradlo do kuchyne =D
som raňajkovala,upratovala,vysávala,bola na nákup...a teraz si konečne užívam voľné chvíle pri PC...ešte idem poobede k babke a večer na rande...možno,ak sa zadarí...
sedim a čítam si tieto bludy... a čo budem robit ? to nik nevie.. bud pojdem vonku niekam alebo za svojou laskou.. ale treba mi robit hlupe projekty nechceeeem
Nikam sa dnes nechystám. Presedím tu celý deň. Každé dve hodiny pôjdem do kuchyne niečo si naložiť na tanier a potom sa sem vrátim (aj s tým tanierom). Ale v túto chvíľu mi treba ísť súrne na záchod, takže idem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
zajtra to iste