laska pre mna znamena viac...lebo s mojou polovickou sme zaroven najlepsi priatelia, hovorime si vsetko - ked nas nieco trapi, ked sa z niecoho tesime... proste ja mam 2 v 1 a tak by to malo byt podla mna
pre mňa je viac priateľstvo. Pravýá priateľ vás neopustí, môžte mu povedať čokoľvek a poohovárať s ním aj vaš lásku.
Je tam, keď vás láska zraňuje.
Je tam, keď vás láska opustí.
Je tam, keď ho potrebujete.
Milovaná osoba vám (hoci nechtiac, ale takmer vždy) ublíži. Láska je aj o bolesti
tak z tohto si ja vyvrať neviem, svoju lásku milujem nadovšetko navyše teraz som už mamina takže nadovšetko milujem aj svoju dcéru, ale aj moje najlepšie kamošky sú pre mňa rovnako dôležité lebo sú tu ked ich poterebujem aj keď je pravda, že viac času trávim so svojou láskou :o)
láska pominie - krátkodobý stav oblafnutia mozgu prehnanou tvorbou endorfínov Ale priatelia ostávajú a sú pri tebe aj vo chvíľach, keď si nešťastne zamilovaný a podobne! Jednoznačne priateľstvo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Je tam, keď vás láska zraňuje.
Je tam, keď vás láska opustí.
Je tam, keď ho potrebujete.
Milovaná osoba vám (hoci nechtiac, ale takmer vždy) ublíži. Láska je aj o bolesti