zbožňujem oslavovať narodeniny či už moje alebo niekoho iného.. a nie preto, že je to príležitosť stretnúť sa, ale je to také milé, beriem to ako deň toho človeka, keď sú všetky oči na ňom a tak
meniny nepokladám za také dôležité tie ani neoslavujeme nejak s kamarátmi len si poprajeme a doma si dávame nejaké maličkosti..
ja mam hrozne rada ked mam narodky a mame doma oslavu na ktoru pride babka, teta a tak a spievaju mi zivio a je to uplne super, mam narodky v auguste tak vzdy sedime na terase a smejeme sa
akože vždy je milé keď sa ľudia zídu, len mi prídu trápne tie veci okolo, že aha tu máš darček lebo uplynulo 25 rokov...a "všetko najlepšie"... to sú také tie "najúprimnejšie" citové výlevy, keď mám pocit že slová sú ničím... ako fakt je to trapas
keby sa na ne zabudlo, ani by som si to nevšimla
u mňa to vyzerá tak, že príde pár kamarátov, niečo grilujeme a bavíme sa... určite nie žiadne rodinné stretnutia ani nič podobné... to by som nezniesla
ja som sa vzdy snazila robit kazdemu najlepsie narodky, ale uz to nejak pominulo, akurat vcera som mala tie moje a bolo to uplne nanic, len som bola o trosku smutnejsia. a bolo mi pripomenute, ze ma ma v podstate kazdy u riti, aj rodicia mi na ne zabudli a meniny nemam a vzdy mi prisli take nepodstatne.
Meniny sú úplná zbytočnosť, nezmysel
Narodeniny sú vec, ktorá je do určitého bodu príjemná, potom človek už len cíti, že starne, tak to nerieši radšej
Ale pravda, keď niekto blízky zabudne na moje narodky, tak som trochu sklamaná
to je skor tak pre deti aby sa tešili na darčeky a podobne veci.
Osobne neoslavujem velmi ani jedno ani druhe uz niekolko rokov, ale nebranim sa tomu aj ked niekto oslavuje tak nie je problem ze by som oslavoval s nim a podobne, ale sám velmi neoslavujem ani jedno.
nemam rad velku pozornost. Za druhe rodina nevedela kedy mam narodky, dal som na fb pripomienku narodenia, aj tak sa mi ozve jeden a pol cloveka, aj to ked sa im pripomeniem. Mna rodina ignoruje, ale nielen mna, u nas sa moc neslavi. Meniny to iste. Nasa rodina je rozpadnuta, kazdy inde byva. Potom sa kvoli narodkam tvaria, ze je vsetko v poriadku.
na narodeniny sa však zvyknem stretnúť s kamarátmi a pokecáme... s rodinou tiež... občas mávam aj fajn tortu nejaké drobnosti dostanem , čo je tiež fajn
moje meniny v slovenskom kalendári nie sú a moji priatelia sú leniví hľadať, kedy tie meniny vlastne mám.. a narodeniny už 10 rokov neoslavujem, sem tam mi kamarátka či frájko dá dáky darček a ocko väčší obnos peňazí ale čisto že oslava tak to nemám a nikdy som nemala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
meniny su ok, stretneme sa pokecame popijeme
meniny nepokladám za také dôležité tie ani neoslavujeme nejak s kamarátmi len si poprajeme a doma si dávame nejaké maličkosti..
u mňa to vyzerá tak, že príde pár kamarátov, niečo grilujeme a bavíme sa... určite nie žiadne rodinné stretnutia ani nič podobné... to by som nezniesla
Narodeniny sú vec, ktorá je do určitého bodu príjemná, potom človek už len cíti, že starne, tak to nerieši radšej
Ale pravda, keď niekto blízky zabudne na moje narodky, tak som trochu sklamaná
Osobne neoslavujem velmi ani jedno ani druhe uz niekolko rokov, ale nebranim sa tomu aj ked niekto oslavuje tak nie je problem ze by som oslavoval s nim a podobne, ale sám velmi neoslavujem ani jedno.
A z mojich som vacsinou nestastna, ze som stara, bilancujem zivot a tak.
na narodeniny sa však zvyknem stretnúť s kamarátmi a pokecáme... s rodinou tiež... občas mávam aj fajn tortu nejaké drobnosti dostanem , čo je tiež fajn