Knihy o psychologii, skor knihy o spravani cloveka, o rozdielcoh medzi ludmi a take vselijake veci. no a potom romany. take.. co ma zaujmu... tazko specifikovat obcas poviedky. Mitana! napríklad Ked sa niečo nájde aj poezia: Jan Smrek
všetky tie knihy, ktorým nikto nerozumie alebo ich neznášajú, napr. knihy od Jorga Luisa Borgesa, Kasadru, Nothombovej, Johanidesa, hlavne beatnickú generáciu: Kerouac, Ginsberg, Ferlinghetti, Kaufman..., od slovenských trebárs aj Hvoreckého, Klimáčka, Horvátha, Juráňovú, Válka, Szatmáry, Martona...
Knihy sú super!!!
A biblia mojej sčítanosti je samozrejme, Anna zo Zeleného domu.
nečítam skoro vôbec, lebo ma to nebaví, ale keďže ma baví seriál Kosti, tak som si skúsil prečítať knihy od Kathy Reichs, ktorými je inšpirovaný seriál a veľmi sa mi to páčilo sú to asi jediné knihy, kt. som prečítal teda a ešte som prečítal Google Story
Čo čítam rada, o tom sa vyjadrovať nebudem, lebo by ma ukameňovala polovica premúdrelých užívateľov Birdzu, ale nenávidím poéziu a psychologické knihy.
A nenávidím ľudí, ktorí si ich prečítajú a potom sa tvária, že požrali všetku múdrosť sveta.
Na čo mám náladu.. Niekedy tri hodiny sedím a plačem pri Prévertových básňach a o dva dni sa smejem jak blbá na Evite a uplne ju žerem.. a je mi to jedno! V anglicku som si v nejakom špatnom výpredaji za libru kúpila Danielle Steelovú a zhltla som ju asi za deň!! No a čo, romantika!
Včera som s otvorenými ústami čítala poviedky Dušana Mitanu, niektoré ma fakt poznačili.. xD ale super!
A asi dva mesiace mám rozčítanú Modernú psychohygienu, na to fakt treba tú náladu spomínanú
No a popri tom všetkom kopa japonskej beletrie do školy, plus teraz na prezentáciu Deník z Hirošimy od nejakého lekára čo to všetko prežil, to je fakt brutálne..
A ak máte niekto možnosť, cho´dte si každý mesiac do predajne Vodafone zobrať časopis Čilichilli!!! Lebo to je najúžasnešie čítanie na svete, hne´d jak som videla prvé číslo som si to predplatila, aj keď na predajni je zadarmo
Poznám Kto by nepoznal ? Jeho pohľad na vútornú a vonkajšiu krásu .. on bol zázrakom počas prvej sv. vojny! ... Veľmi sa mi páči jeho báseň: Neslýchané, poznáš ju ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Smrek je pán poet... Poeta natus
Knihy sú super!!!
A biblia mojej sčítanosti je samozrejme, Anna zo Zeleného domu.
No obľubujem filozofickú literatúru, literatúru faktu, náboženskú literatúru, počítačovú literatúru, poéziu a technickú literatúru.
A nenávidím ľudí, ktorí si ich prečítajú a potom sa tvária, že požrali všetku múdrosť sveta.
Včera som s otvorenými ústami čítala poviedky Dušana Mitanu, niektoré ma fakt poznačili.. xD ale super!
A asi dva mesiace mám rozčítanú Modernú psychohygienu, na to fakt treba tú náladu spomínanú
No a popri tom všetkom kopa japonskej beletrie do školy, plus teraz na prezentáciu Deník z Hirošimy od nejakého lekára čo to všetko prežil, to je fakt brutálne..
A ak máte niekto možnosť, cho´dte si každý mesiac do predajne Vodafone zobrať časopis Čilichilli!!! Lebo to je najúžasnešie čítanie na svete, hne´d jak som videla prvé číslo som si to predplatila, aj keď na predajni je zadarmo
@h8u Mitanaaa! Slovenský poker konretne poviedka mi prišlo ako extraordinarne psycho
@kuloreperova asi by si si rozumela aj s @anzu
Ale aj ja mám od neho citát, hej
Poznáš Baladu o cynickom milovaní?
Dobrú noc môj milý, ale počuj:
neriekol's mi ešte svojho mena
Meno moje ? Načo ti to znať ?
Ja som predsa muž a ty si žena!
Poznám Kto by nepoznal ? Jeho pohľad na vútornú a vonkajšiu krásu .. on bol zázrakom počas prvej sv. vojny! ... Veľmi sa mi páči jeho báseň: Neslýchané, poznáš ju ?
ma prekvapuješ..
a nie ,zatiaľ nepzonám, no mám tu jeho zbierku