Ja tabletkám ani šampónom neverím... pred rokom som mal dosť dlhé vlasy, strašne mi padali a mal som aj prázdne miesta... dal som sa ostrihať a len minimum mi padajú
nemusí to riešiť tak drasticky že by sa mala ostrihať na krátko..
stačí ak si vlasy nebudeš pri česaní škubať, ani drhnúť pri umývaní, ani veľmi v gumičke nosiť ( štipec je oveľa lepšia voľba) keď sa budeš stravovať vecami s trocha vyšším obsahom zinka, horčíka, selénu a vápnika a mohli by prestať padať..
@popolcek vdaka,tato rada by aj mohla pomôcť. ja stále hovorím že mi už treba podstrihnuť vlasy ale nikto nič. Vlasy zas nosím často rozpustene len ked je telesná tak ich musím mať zopnuté.
aj mne strasne vypadavali vlasy, ked som si ich cesala dva krat za den a stale nosila gumicku - naozaj STALE.. a prestala som, 10 cm som si dala ostrihnut a ovela menej si ich cesem a aj ked, snazim sa ohladuplne a nie kefou ale hrebenom, ten tak nenici vlasy..
šampóny, tabletky a vôbec rôzne tieto prípravky fungujú krátkodobo a bez sebelepšieho účinku - pretože oni to nelieča, ale buď pozastavujú alebo spomaľujú vypadávanie vlasov...najlepšie je ísť na transplantáciu vlasov a nechať si to spraviť profesionálne kvôli celoživotnému efektu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
www.najlekaren.eu/870-6619-large/revalid30-kapsul.jpg
www.lekaren-bratislava.sk/products/big_13779625794cfcfbbd291dd0.16716102.jpg
Ja tabletkám ani šampónom neverím... pred rokom som mal dosť dlhé vlasy, strašne mi padali a mal som aj prázdne miesta... dal som sa ostrihať a len minimum mi padajú
odporúča 8/10 zubných lekárov......zvyšní dvaja majú ťažko fpiči
stačí ak si vlasy nebudeš pri česaní škubať, ani drhnúť pri umývaní, ani veľmi v gumičke nosiť ( štipec je oveľa lepšia voľba) keď sa budeš stravovať vecami s trocha vyšším obsahom zinka, horčíka, selénu a vápnika a mohli by prestať padať..
ale podstrihnúť by podľa mňa nezaškodilo.
a vlastne toto tu navštív dlouhevlasy.cz