včera som bola na svadbe a keď sme uniesli nevestu šli sme na diskotéku. tancovala som so ženíchovým kamarátom a odvtedy sa na mňa lepil. keď ma nedržal za ruku tak ju mal na mojom zadku. prišli sme späť a už som nevedela čo mu povedať tak s
tak ked si mu jeho ruky nechala na tvojom zadku, tak v tom az tak nevinne nie si ale tak pokial priatelovi vynechas neake "detaily" tancovania so zenichovym kamaratom, tak si myslim, ze z toho nebude az taky pruser
@bibla No ono ide o to že si v tom fakt nevinne , teraz záleží iba na tom ako nevinne to bude brať tvoj frajer. Chlapi toto nemajú radi , mala si byť ráznejšia. Máš v tom aj svoj malinký podiel viny.
nie si p*, len si si to neuvedomila - neviem či si bola mierne pod parou, alebo ako, ale keď má chlap ruku na ženskom zadku, tak to nikdy nie je neúmyselne
ale neni si p*ča.. ako ja byť tvojim priateľom asi teda od šťastia skákať nebudem keby mi toto povieš, ale tak zas neni to až také hrozné žeby si preto nemala spávať.. ak ťa tak strašne hryzie svedomie mu to normálne povedz že ten ženíchov kamarát bol dotieravý, ale že v žiadnom prípade si s ním nič nechcela alebo čo.. a ak nie, tak len proste vynechaj pár detailov a bude to ok, teda tak by som to spravila ja..
a potom, možno sa ťa na tú svadbu ani nebude pýtať
@bibla proste ja by som to nejak zaobalila tak nejak, že tam bola zábava v plnom prúde, tipujem, že ten ženíchov kamarát bol pod parou a nejak ti ten zadok chytil,..a že si už potom od neho odišla a tak.. si myslím, že to tvoj priateľ pochopí veď to neni až také hrozné žeby ti to mal nejak vyčítal..
koľko ste spolu?
ach tí rodičia..povedz mi že si to vyriešiš sama, je to hádam tvoja vec.. držím palce :'
ja by som na svadbu šla asi len s frajerom ale to je nepodstatné
mne sa už tiež také stalo pár krát na párty ale na toho dotyčného som buď v záplave hudby a tanca hodila zabijacky pohľad alebo ho proste poslala do pi*e
a frajerovi som to povedala nech kúsok žiarli a nech so mnou nabudúce chodí vonku aj on
@bibla a keby si im normálne vysvetlila jak to je? veď ťa len chytil za zadok preboa O.o a nič to pre teba neznamenalo, dedukujem, ani nechceš nikoho meniť..a vôbec máš 17, čo ich do toho? keby naši išli toto riešiť ich pošlem do piač...
@najivna .. ja by som to nechcela vedieť. ja som príliš žiarlivá.. on je flegma.. ja mu z toho neurobím drámu, len mu to spomeniem jednou vetou a je to. .. robím z toho cirkus, úplne ma rodičia splašili.
@sheily .. ich už mám dosť. vždy mi všetko pokašlú, do všetkého sa starajú.. veď nech dostanem od života facku, je to môj život, moje poučenie.. neznášam keď mi dávajú prednášky
@cjubou no veď hej, rozvádzať to nebudem to je jasné... pre mňa sa zatajiť rovná klamstvu
.. mamu môžem, len nech pri tom nie je otec, lebo mi len naloží ešte.. vytiahne veci spred päťdesiatich rokov a bude mi ich vykrikovať. ešte budem môcť aj za globálne otepľovanie.. ak ja raz budem matka a budem takáto, nech ma upália..
@najivna úprimne.. kvôli sebectvu. aby som ja mohla mať svedomie na pokoji. ale zas... on si také veci pamätá.. raz som len niečo medzi rečou spomenula a on si to pamätá do dnes a dlho ho to trápilo.. sakra, to si mi dala teraz
@bibla Inak myslím si, že nič zlé sa nestalo. Ale na moje rady by som ja osobne nedala pretože ja som tak trošku excentrická a svojrázna osobnosť, čo sa vzťahov týka
Mala by si to frajerovi povedať a hneď na to sa s ním rozísť a ľutovať túto podlosť do konca svojho mizerného necudného života!!!
Čo ste sa zbláznili?! Neber to v zlom, nemyslím to provokačne, ale preboha veď sa nič nestalo a ty nie si frajerov majetok. Aj keď s niekym chodíš stále máš svoj vlastný život a svoju slobodu, alebo s ních chceš dokonca života ostať a už nikdy sa na nikoho iného ani pozrieť? Veď flirt s mierou je zdravý
@sonija joj ja viem, že preháňam :/ a ja som nechcela. ani mu nič vravieť. začalo ma to trápiť, keď mi vynadali rodičia.. asi to potom nevyzeralo nevinne alebo je držanie za ruky hriech .. ja neviem..
Keby si sa s ním aspoň bozkávala keď už nič, ale podľa toho čo píšeš si to nerobila, tak čo? A ani bozk by nebol nejaká tragédia (nie je to v poriadku, ale nie je to koniec sveta). Teraz si iba sama znepríjemňuješ život zbytočnosťami Žiarlivosť je blbosť - je to len nedostatok dôvery. Treba si uvedomiť - keby s tebou nechcel byť tak s tebou nie je A keď to pre teba nič neznamenalo tak potom je hlúposť to riešiť
@najivna .. ja osobne to nevidím tragicky.. aj keby sa mi nepáčilo kedy toto robil on niekomu inému, aj keď viem, že nerobil a nepoznám holku, kt. by bola taká dotieravá, takže by sa mu teoreticky nemalo stať čiže... neviem už kam som tým chcela dôjsť..
Jasnačkaa veď ja beriem, že sú to rodičia ale tak zas nech ťa nechajú dýchať Alebo jej len pritakaj, že áno, má pravdu keď sa s ňou inak nedá a budeš mať pokoj
Podľa mňa nič také hrozné, niektorí ľudia sú proste dotieraví a ty s nimi tipujem zatiaľ nemáš dosť skúseností a nie si dosť asertívna, aby si to vybavila ručne stručne. Niektorým to tu možno príde hrozné, že si dotyčného hneď neposlala do preč, ale ja chápem, že nie každý ma na to gule a zaskočí ho to a nepovedala by som, že to súvisí s tvojou morálkou. Nabudúce budeš vedieť a zakomponuješ do rozhovoru, že máš priateľa a bude pokoj. (Napr.: bavíte sa o cestovaní, tak povieš, že priateľ by chcel ísť v lete do -doplň-. S priateľom ste minule pozerali -doplň-. Priateľ s tebou bohužiaľ nikdy nejde tancovať. Musíš si odskočiť, lebo si sľúbila priateľovi, že mu zavoláš.)
No neviem ako ty, ale ja ked som vo vztahu s jednym clovekom, tak veru bozkavat sa s cudzimi nie je prave s kostolnym riadom, a uz toboz by som to nebral ako lahky flirt
ja na tom nevidim nič strašne, jedine čo ma napadalo pri čitani všetkych prispevkov bolo, načo sa ti do toho rodičia tak staraju..ale ano, prečitala som si aj to, že su taki.. no maš to ťažke, na každych rodičov sa ide inak
neviem si predstaviť našich ako taketo niečo riešia.. ked mi nepovedali totalne nič, ked som na stužkovej tancovala s jednym chalanom.. a tancovali sme dosť blizko pri sebe (a mala som frajera, ešte stale mam).. absolutne to neriešili, chvalabohu
Apropo, mam mozno len zastarale nazory, ale ako prve nedovolim, aby k niecomu podobnemu doslo, a ak sa to nahodou neviem aky pricinenim stane, svedomie a pocit dovery vo vztahu mi kaze povedat to partnerovi a vydiskutovat si to
@trdelniiiq Presne tak, každý ma iné hodnoty a každý má iný názor na to čo je alebo nie je správne
Ak by sa niekto s týmto chcel priznať, no tak fajn, je to jeho rozhodnutie, pre mňa je to proste nepodstatné a ak by môjho priateľa nejaká holka takto "opaľovala" tak by som to tiež nechcela vedieť... zbytočne..
@darkkizz Povedzme ze ta priatel podvedie, no nepovie ti to. Mozno ta podvedie aj 2.x a opat ti to nepovie. A mozno aj viackrat. Urcite by ti to bolo jedno. Viem ze je to extremnejsi pripad, ale clovek, ak uz zaklame pri mensom, zaklame aj pri niecom vaznejsom.
@darkkizz klasika logicky paradox je prva vec, ktorou sa ludia pri takom probleme obranuju
povedzme, ze by si to po urcitom case zistila, rovnako, ako vyjde najavo vacsina klamstiev..nebolo by ti to luto, pripadne by neutrpela tvoja dovera v partnera (aj toho dalsieho) do buducna? ide tu prave o tu doveru a ze mozes tomu druhemu cloveku plne verit..
@trdelniiiq Moja dôvera nemôže utrpieť, lebo okrem samej seba neverím 100% nikomu. A neveru by som odpustiť vedela, aj viac, no to by mi musel za to sakra stáť... čo nie je u mňa moc pravdepodobné.
Úprimne Ak by som videl nejakého chalana ako by šiel za ruku z mojím dievčaťom a ešte ju chytal za zadok tak by som ho asi inzultoval Prehnala si to. Toto sa proste nerobí. Ak si niekto dovoľuje viac ako chceš tak ho máš odbiť. Hneď. Inak bude pokračovať.
@greyness Nemaj z toho depku,zbytočne to príliš rozvádzaš. Stalo sa, ty to už nezmeníš, zbytočne to máš rozmazávať a trápiť sa nad tým. To,že ťa raz chytil za riť neznamená žiadnu pohromu a okrem toho keď si sa potom ešte odtiahla tak nemáš prečo depkáriť
Podľa mňa by si to priateľovi mala povedať,veď sa nič také hrozné nestalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
Niektori chlapi su proste otravny.
a pohoda, spávaj kľudne
ser nato
nie si p*, len si si to neuvedomila - neviem či si bola mierne pod parou, alebo ako, ale keď má chlap ruku na ženskom zadku, tak to nikdy nie je neúmyselne
rodičou pouč o čistej láske, priateľstve.......filip
a potom, možno sa ťa na tú svadbu ani nebude pýtať
@sheily ... ale spýta sa.. a poviem mu.. tak aby som mu neublížila
možno z toho robím fakt priveľké haló, ale naozaj sa mi to ešte nestalo a neviem čo robiť.. keby rodičia nezačali, tak by to bolo v pohode
koľko ste spolu?
ach tí rodičia..povedz mi že si to vyriešiš sama, je to hádam tvoja vec.. držím palce :'
mne sa už tiež také stalo pár krát na párty ale na toho dotyčného som buď v záplave hudby a tanca hodila zabijacky pohľad alebo ho proste poslala do pi*e
a frajerovi som to povedala nech kúsok žiarli a nech so mnou nabudúce chodí vonku aj on
2. Hneď po odtancovaní surovo chlapa odbiť, že máš priateľa
3. Ak chlapovi nepovieš nie, prípadne mu nepovieš nič, stále si myslí, že ma u teba šancu
... paráda.. mama sa už zajtra chystá na veľký rozhovor.. pecka
@sheily budú to 4 mesiace
ale myslim si že sa nič strašné nestalo buď v klude
škoda, že svojej naivity si som vedomá a nikoho meniť nechcem, ale ich pravda nezaujíma.. nech už mi dajú pokoj ..
ty by si toto chcela vediet? ja nie
nic sa nestalo a ty mu to ides hovorit a robit z toho dramu mamu by som tiez razne zrusila ze to je maximalne moja vec
ja som urobila nieco milionkrat horsie a sralo ma to asi 3x a to tiez len ked som sa najebala
tak to si ešte dopadla dobre potom
a frajerovi to povedz, len ak sa bude aj to lem odpovedaj na otázky - nepovedať všetko nerovná sa klamať
mamu by som na tvojom mieste rovno poslal do kelu zo všetkou slušnosťou, čo jej do toho, keď sa nič nestalo
@sheily .. ich už mám dosť. vždy mi všetko pokašlú, do všetkého sa starajú.. veď nech dostanem od života facku, je to môj život, moje poučenie.. neznášam keď mi dávajú prednášky
.. mamu môžem, len nech pri tom nie je otec, lebo mi len naloží ešte.. vytiahne veci spred päťdesiatich rokov a bude mi ich vykrikovať. ešte budem môcť aj za globálne otepľovanie.. ak ja raz budem matka a budem takáto, nech ma upália..
Inak.. vďaka bohu za moju mamu!!!
z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze pocit viny do par dni odoznie kasli nato
ale hrozne by ma zaujimalo preco to tvoja manka riesi
@darkkizz nevadí
Čo ste sa zbláznili?! Neber to v zlom, nemyslím to provokačne, ale preboha veď sa nič nestalo a ty nie si frajerov majetok. Aj keď s niekym chodíš stále máš svoj vlastný život a svoju slobodu, alebo s ních chceš dokonca života ostať a už nikdy sa na nikoho iného ani pozrieť? Veď flirt s mierou je zdravý
O_____o
a máš prateľa?
O____________________________________o
a @44 si nevsimaj
ale rozhodne je rozumnejsie mu to nehovorit
a ak uz hej tak to nejako naaranzuj nech to vyzera ze si sa branila etc a ze si si to nenechala ale lepsie je nehovorit ved sa nic nestalo
A foter sa do takých vecí nestará..
Mame by som to povedala len v rámci srandy..
@anzu .. ja som chcela, len jediná otázka čo mi vždy napadla bola: máš priateľku? a to som práve použiť nechcela..
@darkkizz tak to sme my s mamou nikdy neboli a pochybujem, že niekedy budeme.. ale páčil by sa mi taký vzťah
No neviem ako ty, ale ja ked som vo vztahu s jednym clovekom, tak veru bozkavat sa s cudzimi nie je prave s kostolnym riadom, a uz toboz by som to nebral ako lahky flirt
Čo oči nevidia, to srdce nebolí a priznávať sa len k tomuto je blbosť.
@greyness tak vidis, vraj co oci nevidia, srdce neboli. No dakujem pekne za take pokrytectvo
neviem si predstaviť našich ako taketo niečo riešia.. ked mi nepovedali totalne nič, ked som na stužkovej tancovala s jednym chalanom.. a tancovali sme dosť blizko pri sebe (a mala som frajera, ešte stale mam).. absolutne to neriešili, chvalabohu
Ak by sa niekto s týmto chcel priznať, no tak fajn, je to jeho rozhodnutie, pre mňa je to proste nepodstatné a ak by môjho priateľa nejaká holka takto "opaľovala" tak by som to tiež nechcela vedieť... zbytočne..
povedzme, ze by si to po urcitom case zistila, rovnako, ako vyjde najavo vacsina klamstiev..nebolo by ti to luto, pripadne by neutrpela tvoja dovera v partnera (aj toho dalsieho) do buducna? ide tu prave o tu doveru a ze mozes tomu druhemu cloveku plne verit..
Možno som divná, hej .. veď aj vyššie som sa vyjadrila že som v oblasti vzťahov svojrázna a excentrická takže... ale je to moje presvedčenie
u nás je bežné, že frajírovi poviem, že som sa cmučiQovala hentám a hentám a on pohodys mi povie, že čo oči nevidia, srdce nebolí!
ak mi napíšeš, že si v tom necítil iróniu tak sa rozplačem!
Podľa mňa by si to priateľovi mala povedať,veď sa nič také hrozné nestalo...
Moja chyba