čo robíte ak vás niekto/niečo sklame? ak vás niekto urazí alebo vám inak ublíži? čo robíte ak sa na vás niekto bezdôvodne (podla vás) nahnevá a ani vám nedovolí spýtať sa čo sa deje prípadne to vysvetliť? ako riešite takéto situácie?
a idem za niekým kto ma ešte nikdy nesklamal, aby mi povedal, že to bude okej.
a neverím, že sú tu samí ľahostajní ľudia, ktorým by nebolo vôbec ľúto, keby ich niekto sklamal a oni by na tom neniesli vinu. alebo aj niesli. to je jedno...
ak ma niekto zradí je to na jeho škodu ....ak sa na mna niekto bezdôvodne nahnevá nahnevám sa aj ja....ak mam fakt dobry den tak mam to všetko na háku...
Bezdôvodne vravíš?
No som rada, že ten človek môže byť rád, že je to fakt bezdôvodne.
Ale inak ... Ľudia ma nevedia veľmi sklamať. Nejak som si zvykla.
ked mi na tom cloveku zalezi tak som v depke totalne len fajcim a smutnu hudbu pocuvam a ked mi na tom cloveku az tak velmi nezalezi tak si poviem no co niektory prichadzaju niektory odchadzaju a hotovo
v takých chvílach nechapem kde sa stala chyba a snažím s azistiť čo sa vlastne stalo a prečo. ked ma niemto sklame tak chcem vedieť či nato mal dobry dovod alebo je len debi...
ked sa niekto urazí a ani mi nepovie prečo a nechce sa so mnou baviť počkam kym vychladne aptm patram čo sa stalo... ako inak velakrat sa nestalo nič len ten človek si niečo domyšlal
Už som postretával ľudí, ktorí ma sklamali tým, že ma jednoducho odpísali, prestali komunikovať, bez dôvodu. Súhlasím, že tomu treba nechať čas. O tom je život, človek sa sklame a musí ísť ďalej. Tiež sa pre sklamania trápim, ale zakaždým si uvedomím, že to raz prejde.
záleží od toho o koho sa jedná resp. o čo ... ak je to niekto / niečo pre mna doležite snažím sa to vyriešiť nejak, zistiť príčinu problému a prísť na riešenie ... ale ak mi na tej veci až tak nezáleži alebo človeku tak si z toho viacmenej nič nerobím ... poviem si na to svoj názor a dalej to neriešim, stáva sa to pre mna nepodstatné pokial ma to až tak nezaujíma alebo mi to nemože byť dostatočne logicky vysvetlené tak aby som si priznal svoje zlyhanie...reagujem len na opodstatnené veci, vačšinou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak nejak, pretože je len veľmi málo ľudí, pri ktorých by mi bolo ľúto, keby sa niečo také stalo.
a idem za niekým kto ma ešte nikdy nesklamal, aby mi povedal, že to bude okej.
a neverím, že sú tu samí ľahostajní ľudia, ktorým by nebolo vôbec ľúto, keby ich niekto sklamal a oni by na tom neniesli vinu. alebo aj niesli. to je jedno...
následne sa s niekým o tom porozprávam... a potom improvizujem
ale mne osobne je vždy veľmi ľúto, keď má len tak z ničoho nič dobrý kamarát/ka začne ignorovať... ach jaj vtedy sama neviem čo mám robiť
az na jednu.
damn you!
(ach)
No som rada, že ten človek môže byť rád, že je to fakt bezdôvodne.
Ale inak ... Ľudia ma nevedia veľmi sklamať. Nejak som si zvykla.
ked sa niekto urazí a ani mi nepovie prečo a nechce sa so mnou baviť počkam kym vychladne aptm patram čo sa stalo... ako inak velakrat sa nestalo nič len ten človek si niečo domyšlal