Keď porobím skúšky, idem na mesiac na sever Talianska za prácou. Potom, keď sa vrátim, chcem ísť s kamoškou na ten chodníček do Bachledky a potom na ďalšie jednodňové výletíky po Slovensku. Pomedzi to budem pracovať.
Budem si musieť nájsť brigádu na leto, lebo som finančne v riti ale vôbec netuším ako si nájdem brigádu, lebo som neschopný a vôbec nedokážem rozprávať s ľuďmi. Takže asi budem doma s depresiami a vôbec nevyjdem von cez prázdniny ako posledných niekoľko rokov.
@sidious kamo, neber to ako utok alebo ako mudrovanie, skor ako radu. Ak si to hovoris tak ako si to napisal tak si kopes vlastny socialny hrob. Aby sa to zmenilo musis pre to nieco spravit. Zjavne vies kde je problem, staci ho len zacat riesit. Vsetko je len v hlave. Posty vo forach to za Teba nevyriesia.
@wistingher Hladam brigadu a ak sa mi to nepodari rad objednavam veci z internetu. Najradsej objednavam veci z notina a to najlepsie najviac asi parfemy.Ak by ste chceli aj vy taketo nieco vyuzit z notina tak Vam tu nechavam kupon nech sa paci : » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov