väčšinou sa zavalím povinnosťami, a hrám so sebou takú hru, že ten dotyčný je len na dovolenke z ktorej sa vráti...potom príde spomienka a som zas na začiatku .....
umna funguju len 3 veci , ozrat sa jak telivo , robit jak telivo , najist si daco co uputa moju pozornost . Ale bubaku vsetk je docasne .. ajo pomoze , ale len mozno , klinec do lebecnej dutiny , neviem jak sa to vola ale mal by si byt potom pekne mimo
Mne sa to nikdy nepodarilo. A posledné tri mesiace sa o to isté pokúšam. Je to vážne zbytočné, pretože čím viac chceš zabudnúť na tú osobu tak tým viac na ňu myslíš..
ked si tak hned niekoho pripustiš do mysli si v prdeli .... proste ber si to len tak je moja priateľka ale je to kopec iných holiek ..... pomeníš viacej vzťahov a prideš na spôsob
robím niečo pre seba! rozvíjam sa. učím sa nový jazyk, čítam si veľa historických kníh a teda robím niečo užitočné pre seba a nestrácam čas so zbytočnosťami. O pár rokov si už ani nespomenieš.
na to treba v prvom rade veľmi silnú vôľu! proste bola som v takej situácii, že som kvôli jednej osobe revávala celé dni v kuse, nič ma nebavilo, nikam som nechodila, len sa trápila, ale teraz som si povedala, že koniec a urobila som:
-vymazala som všetky fotky, vyhodila všetky veci, čo som mala od danej osoby
-vyhýbam sa miestam, kde sa daná osoba zdržuje
-vymazala som si kontakt v telefone, všetky sms-ky, maily, a zablokovala účet na FB
-vymazala som všetky mp3 v mobile, čo mi danú osobu pripomínajú
-začala som chodiť von s kamoškami, na nákupy, na kofolu alebo len tak sa prejsť
-doma som začala čítať The picture of Dorian Gray v angličtine, tak ma to celkom chytilo a aspoň na chvíľu pozabudnem naňho
a výsledok je vyditeľný, už týždeň som nerevala, i keď sa ešte aj teraz stane že naňho myslím, dúfam, že som ti pomohla, treba na to čas a pevnú vôľu, držím palce
...na to asi nie je recept..aspon ja som este nenasla, vacsinou sa mozem aj zblaznit a nejde to z hlavy von nijako..ani ziadna aktivita nepomoze kym sa to samo neutrasie...a vacsinou sa mi stava,ze to zmizne samo, jedneho dna sa rano zobudis a vyfuci to samo..
@anniedecadence no ty vole...tak toto už hej...ale zas umňa to neni až také hrozné a každým dňom je to už lepšie a lepšie tak až takéto radikálne riešenie netreba...ale díky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
@mrspunk hh no asi tak nejak...tak teda nemyslime
@iwanna5 no hej hej to pomáha len keby bolo s kým...ešteže mám tú robotu
@soulbreaker ožrat sa plánujem ale viem, že budem vtedy zlý
@iwanna5 všetci robia...ked ja mám volno robia ked oni majú volno ja robím...a to už ajtak len asi troch-štyroch stretávam maximálne
@iwanna5 mno ty sa len flákaš...najvyšší čas aby si do školy išla lebo nikam nechodíme...raz začas iba aj to sa niekam zašijeme
@malapohroma boha ty si už jaká fekalistka
alebo si sadnem do auta a spravim si okruh 100-150km v pretekarskom tempe, nemyslim na nic ine len aby som sa udrzal na ceste
Ale súhlasím......niekedy to von proste nejde.
na to treba v prvom rade veľmi silnú vôľu! proste bola som v takej situácii, že som kvôli jednej osobe revávala celé dni v kuse, nič ma nebavilo, nikam som nechodila, len sa trápila, ale teraz som si povedala, že koniec a urobila som:
-vymazala som všetky fotky, vyhodila všetky veci, čo som mala od danej osoby
-vyhýbam sa miestam, kde sa daná osoba zdržuje
-vymazala som si kontakt v telefone, všetky sms-ky, maily, a zablokovala účet na FB
-vymazala som všetky mp3 v mobile, čo mi danú osobu pripomínajú
-začala som chodiť von s kamoškami, na nákupy, na kofolu alebo len tak sa prejsť
-doma som začala čítať The picture of Dorian Gray v angličtine, tak ma to celkom chytilo a aspoň na chvíľu pozabudnem naňho
a výsledok je vyditeľný, už týždeň som nerevala, i keď sa ešte aj teraz stane že naňho myslím, dúfam, že som ti pomohla, treba na to čas a pevnú vôľu, držím palce
1euro- jedno kopnutie
Ale väčšinou si nájdem niekoho iného, na koho začnem myslieť, užívam si, opíjam sa a fajčím. Pomáha mi to.
@slnecnica14 aj my sme len ludia