@wix33 - to že je niekto bývalý robí z vecí ktoré ti dal (či už hmotné alebo nehmotné) nechcené? tento prístup som nejak nikdy nechápal, a som tomu rád.
@majo16 Ja som sa vyjadrovala k tým nechceným darčekom... Keď dostanem nejakú kravinu, tak prepáč, ale nebudem ju skladovať na stole, keď to isté môžem urobiť v škatuli s tým rozdielom, že tam aspoň nebude zavadzať.
Pekne spomínať budem, keď tú krabicu otvorím po nejakom čase... Nie keď o to budem zakopávať v izbe...
bývalého som nemala, len bývalé kamarátky a tie darčeky stále mám (ak to ovšem neboli sviečky, tie sú už dávno vypálené), dokonca pod jedným spávam, ale plyšáci okrem dvoch už všetci spinkajú na povale a keramické sošky a iné sprostosti už v krabiciach...
a ako skončili moje darčeky, to neviem, len som si raz všimla, že už nenosí prsteň, čo odo mňa dostala na 18tku
včera sa môj kamoš zúčastnil speváckej súťaže, kde za druh ´é miesto dostal viac vecných cien, medzi ktorými je aj obrovský prútený podnos... kamoš mi volal že je môj lebo vie, že sa mi prútené veci páčia... ale ja ho nechcem, tak som sa rozhodla podarovať ho spolubývajúcej keď sa vrátim na intrák.
nechcené darčeky o tom by som vedela rozprávať od bývalých ,,kamarátok" skončili všetky v koši až na jedného plyšáka ktorého mi bolo strašne ľúto vyhodiť a ešte mi ostalo jedno oznamko alebo ak to boli nejaké pastelky alebo nejaký pokus trafiť sa mi do vkusu tak som to dakomu dala a bolo po probléme
čo oni urobili s darčekmi odo mňa...nemám šajnu a netrápi ma to .....
Zaleží na tom, ako sme sa s priateľom rozišlo. Ak v dobrom, tak si tie vecí nechám, odložím, aby som mala pamiatku/y na neho a časy s ním strávené. A ak ten rozchod bol v zlom, tak by som mu ich zrejme vrátila. Ale vyhodiť nejaký darček, to by som nespravila, to by mi potom bolo toho darčeka ľúto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
nemam dovod a potrebu si to nechavat a najradsej by som na nich vsetkych zabudla.
okrem jedneho hrnceka ten mam stale aj rok a pol po rozchode a zbavit sa ho neplanujem. super tvar pekny je a mam k nemu silny citovy vztah
nechám si ich a budem pri nich spomínať na to pekné
Pekne spomínať budem, keď tú krabicu otvorím po nejakom čase... Nie keď o to budem zakopávať v izbe...
a od druheho nausnice ktore mi pred dvoma tyzdnami stratil jeho najlepsi kamos, co ma dost sralo kedze boli uzasne
a ako skončili moje darčeky, to neviem, len som si raz všimla, že už nenosí prsteň, čo odo mňa dostala na 18tku
hulíme s darčekmi!
@unteachable ty si čo myslíš o tejto problematike?
a to co dostala byvala netusim, rozpravame sa spolu kadenciou asi 3slova/mesiac, cize mozem sa spytat a na Vianoce mam odpoved
čo oni urobili s darčekmi odo mňa...nemám šajnu a netrápi ma to .....
@mm47 a hanbím sa za to
@mm47 a hanbím sa za to