@mrnesmely ja ani neviem.prišla som do predajne,ktorú som horko-Ťažko našla.povedala som mu,že potrebujem antivírus.jeden mi ukázal ja že koľko stojí on že:No to ste ma zabili...tak mala som dosť....inak ako mám vymazať ten trezor?Nestačí keď rovno vymažem avast?čo by sa stalo?
no to je neviem. nikdy som avast nemala, takže... pohrab sa niekde v nastaveniach, tam to niekde bude, čo s karanténou a pod.
tak odinštaluj potom avast. ja si myslím ale, že netreba mazať truhlu, ona sa zmaže pri odinštalovaní antivíru. a potom až nainštaluješ nový, najlepšie nod alebo northon tak daj zoskénovať komp aby si si bola istá a máš pokoj.
inak poznámka, ak budeš inštalovať NOD, tak musíš odinštalovať avast, inak ti padne celý systém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tak odinštaluj potom avast. ja si myslím ale, že netreba mazať truhlu, ona sa zmaže pri odinštalovaní antivíru. a potom až nainštaluješ nový, najlepšie nod alebo northon tak daj zoskénovať komp aby si si bola istá a máš pokoj.
inak poznámka, ak budeš inštalovať NOD, tak musíš odinštalovať avast, inak ti padne celý systém