Co s clovekom ktory je naladovy..ma depresie, je apaticky a ma blok..
Moja mama ma vazny zdravotny problem...Prosim vynechajte komenty typu robenia si srandy...berie roky lieky na depresiu..moja mama..je apaticka nic ju nebavi...neviem ju dostat ani na prechadzku..proste boji sa uz aj medzi ludi..liecena bola, aj v ustavoch
je niečo čo tvojej matke vyčaruje úsmev na tvári...? akákoľvek hlúposť čo jej aspoň na chvílku zdvihne náladu...? možno sa nebojí chodiť medzi ludí len sa jej nechce chodiť von, nie každý má rád prechádzky, radšej sa zamkne v izbe a robí to čo sama chce, človeka nedokážeš zmeniť, keď sa nechce zmeniť... ja by som v tvojom prípade sa nesnažil aby sa opäť zapojila do spoločnosti keď sama nechce, skôr by som našiel niečo čo má rada a podporoval ju v tom... pretože keď bude robiť to čo sama chce a bude vidieť že tým robí radosť aj svojím najbližším, začne mať opäť dobru náladu, doslova sa bude opäť tešiť zo svojho života, depresie a apatické stavy zrazu zmiznú aj bez liekov... no je to iba môj názor...
Som za zvieratko, alebo za nejakú uletenú zábavku, alebo hudba, možno maľovanie, možno nech píše, niečo, čo ju "dokope" k životu... A súhlasím, si skvelá dcéra
tiez by som bola za zvieratko skus jej mozno pomoct tym, ze jej pomozes vyventilovat tu depresiu von napr. dovernym rozhovorom alebo ako @ciernocervena povedala, hudbou alebo malovanim, alebo mozno aj sportom..
Marihuana. Nie jemne, treba skujuce davky. Na zaciatku to bude drsne, ale v chronickej faze zavislosti uz budu veci ok a depresie sa zredukuju dramaticky.
dakujem kazdemu za radu..ste zlati ma urcity blok a ja musim prist na to ze aky...ako na nu..co ju urobi stastnou atd....ale ona to ma asi z dectva a z toho ako bola vychovavana.....a psov moja mama moc nemusi, mame macku ma nieco ako maniodepresiu
východná medicína. nič iné jej nepomôže. potrebuje nájsť rovnováhu, vyčistiť si mysel, odblokovať "čakry" alebo nazvi si to akokolvek chceš
lieky na depresiu akéholkolvek typu nič nevyriešia
ja síce nemám depresiu, ale (údajne) mám bipolárnu poruchu. k psychiatrovi som musel začať chodiť kvôli tomu že som vraj bol drzý. proti rozčulovaniu a hyperaktivite berem 2 rôzne lieky, na samotnú bipolárku berem 2 ďalšie rôžne lieky + stabilizátor nálady
do ustavu jej už NIKDY nedovol ísť. v ústave ťa napchyjú vysokými dávkami liekov, urobia z teba imbecila a debila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
práveže TY jej dokážeš pomôcť!!!!!!!!!! skús jej nájsť koníčka, zviera, choď za vešticou či liečiteľom, hlavne sa nevzdávaj!!!!!!!
P.S. si skvelá dcéra, keď sa takto obetavo staráš o mamu
je niečo čo tvojej matke vyčaruje úsmev na tvári...? akákoľvek hlúposť čo jej aspoň na chvílku zdvihne náladu...? možno sa nebojí chodiť medzi ludí len sa jej nechce chodiť von, nie každý má rád prechádzky, radšej sa zamkne v izbe a robí to čo sama chce, človeka nedokážeš zmeniť, keď sa nechce zmeniť... ja by som v tvojom prípade sa nesnažil aby sa opäť zapojila do spoločnosti keď sama nechce, skôr by som našiel niečo čo má rada a podporoval ju v tom... pretože keď bude robiť to čo sama chce a bude vidieť že tým robí radosť aj svojím najbližším, začne mať opäť dobru náladu, doslova sa bude opäť tešiť zo svojho života, depresie a apatické stavy zrazu zmiznú aj bez liekov... no je to iba môj názor...
DRZIM PALCE
vacsina ludi tu asi ludi s normalnou depresiou asi ani nikdy nevidela...
lieky na depresiu akéholkolvek typu nič nevyriešia
ja síce nemám depresiu, ale (údajne) mám bipolárnu poruchu. k psychiatrovi som musel začať chodiť kvôli tomu že som vraj bol drzý. proti rozčulovaniu a hyperaktivite berem 2 rôzne lieky, na samotnú bipolárku berem 2 ďalšie rôžne lieky + stabilizátor nálady
do ustavu jej už NIKDY nedovol ísť. v ústave ťa napchyjú vysokými dávkami liekov, urobia z teba imbecila a debila