Ahojte! Rozmýšľal niekto čo sa stane ak zomrieme? Som veriaci tak si vravím pôjdem do neba atd.... Ja nad tým dosť veľa rozmýšlam a neviem sa z toho "vykozliť" Hmm? čo si otom myslíte?
tých čo veria Boha Otca Stvoriteľa všemohúceho a maju milosrdenstvo Božie vo svojích srdciach, činia pokánie a ľútosť nad svojím zlým konaním, očakáva kráľovstvo nebeské.........
kresťania a Bohuverní, modlime sa preto v týchto časoch temna za duše, ktoré sú nad priepasťou pekla a nedovolme Satanovi, aby ich strhol ho horúcich pekiel ....
Stane sa asi to, že pôjdeš do druhého, nevyditeľného sveta .. a ak si veriaca, pôjdeš najprv do "očistca" kde sa tvoja duša očistí od hriechov a potom pôjdeš do "neba", kde budeš "žiť" naveky .. alebo keď budeš veľmi zlá, (budeš zabíjať ľudí, a pod.) tak v tom prípade skončíš vo večnom zatratení v "pekle" .. Ak si neveriaca, ale mala si možnosť spoznať Boha, ale sama si sa rozhodla e tou cestou nepôjdeš, to je už trochu väčší problém ... :/ A pls trápne komenty o cirkvy si nechajte, ja mám na cirkev asi taký istý názor, ale to nám nebráni aby sme nemohli chodiť do kostola, ni?
Do neba sa môže dostať aj taký človek ktorý zabíjal ludí a iné sado maso, ale ak nakponiec príme Ježiša za svojho spasitela a bude činiť pokánie a bude sa k nemu modliť a bude z celej svojej duše prosiť o odpustenie (samozrejme ešte pred smrťou) tak i ten sa tam môže dostať. Boh dokáže odpustiť každému. Musí to byť úprimné.
Hádam to každý pochopí a neodvráti sa od Boha k Satanovi rovno do pekla.
Obajvím sa v tme a za mnou sa ozve nejaka katolicka baba z pindami... "Vidíš ja som ti to vravela Matej nerúhaj sa neber božie meno nadarmo pozri sa ako si teraz dopadol za tvoje rúhanie sa ty neznaboh v ničote!!!" A vtedy sa tej katoličky spýtam: "Hej nemal som sa rúhať? A čo tu ty robíš prečo si vlastne skončila tak ako ja?" Potom nastane ticho keďže nevie čo na to povedať a z dialky sa ozve: "Co už....." ale skôr predpokladám že sa pustím do bitky z dákymi somrákmi tí ma zabijú a ja budem popíjať vo valhale kde medovina tečie potokom...
@zajkousko A rpidaj k tomu ešte nejaký ulu mulu rituál aby moja duša nebola niekde v pekle ale aby bola zatratená niekde vo vašom kresťanskom nebi kde líšky dávajú dobrú noc....
@dzongoo No žeby zmyslom viery bolo len chodenie do kostola to pochybujem... Skôr konanie človeka a aj to je už v podstate jedno či veríš v nejakého vraj biblického pravého boha alebo v kozmického škrečka... Do neba sa za pätolízalstvo nechodí....
@knobular tak ja som veriaca, verím na nebo, a dosť sa tam teším pretože všetko čo v tomto svete pokladame za potrebu v nebi odpada, napr v tele pocituješ hlad ale pocituje ho iba telo a nie duša, ked chytis alergiu pociti to zase iba telo a v nebi nebudeš mať telo - zbaviš sa ho tz. nebudeš nikdy hladny, smedny, budeš v primeranom ,,produktivnom veku" a nič ťa nebude trapiť, nebudeš smutny, budeš vyrovnany....uplna balada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A teda, potom tomu budem veriť, samozrejme.
A ak sa mi to podarí naozaj dobre, začnem o tom presviedčať aj ostatných.
iné komenty som ani na birdzi nečakal .....
tých čo veria Boha Otca Stvoriteľa všemohúceho a maju milosrdenstvo Božie vo svojích srdciach, činia pokánie a ľútosť nad svojím zlým konaním, očakáva kráľovstvo nebeské.........
kresťania a Bohuverní, modlime sa preto v týchto časoch temna za duše, ktoré sú nad priepasťou pekla a nedovolme Satanovi, aby ich strhol ho horúcich pekiel ....
filip
Hádam to každý pochopí a neodvráti sa od Boha k Satanovi rovno do pekla.