už skoro 5 týždňov som chodil z jednou babou.povedala že chce zo sexom počkať.som sa ju snažil presvedčit ale zbytočná námaha. minulý týždeŇ som to už nevidržal a otrtkal som na jednej party jednu babu.nijaká sviŇa ma bonzla frajerke a tá to so mnou skonč
@silanova ja som sa jej milionkrát ospravedlnil, ignorovala to. potom ma chcela naspäť ešte aj vtedy som sa jej ospravedlnil znovu. zatim sme dali jednu veľkú bodku a nakopnec ma takto podrazí. ani vysvetlenie my nedala
čomu sa čuduješ, veď si ju neskutočne ponížil, ona ťa chce ako priatela, len si jej ublížil, možno si bol jej prvý chalan ktory ju hneď chcel len vyjebať a keď ti nedala hneď si ho natlačil do druhej, ty ako dievča by si chcel naspäť chalana čo ti niečo také urobil...? ona ťa stále chce, bohužial si nadržaný kár,
@rollo111 veď dobre ja to berem. som sa jej ospravedlnil vizeralo to potom že toprijala. predsa ona sama myx napísala na fb že ma chce späť. lenže potom ma bez visvetlenia odkopla. to kde sme
teba by som zjebala zo sveta jak sa hovori .. nieze s tebou chodila... by som sa hanbila jak pes kebyze mam s tebou chodit ... ty mas 15? kokoos .. to vazne zijem v nejakom novom svete alebo coo?? kokooos ... a ze preco potom si lepsie rozumiem z ludmi nad 20 rokou ... totok su moje prve nadavky v mojom zivote takto verejne pisane ... alee totok som tu uz vazne necakala .. no chudacik si teraz ... aach podme ta vsecia lutovat nie? milujem tuto logikuu kokooos ...
podla mna tento chlapec alebo kto je len ubohy clovek ktory nema co robit so svojim zivotom.. pred par dnami som tu citala forum kde presne takymto stylom pisal 1x prihlaseny 15 rocny chalan ako chce naspat svoju babu a bla bla telenovela on ju uz nechce potom zistil ze ju stale miluje a hovadiny... na toto sa ani neoplati odpovedat lebo zachvlu pride s dalsou rozpravockou..
a medzitym ako ju vymysli si bude akurat tak popri tom honit..
@avieabbey nechcem aby ste ma ľutovali ale poradili. viem že som spravil chybu aj som si to priznal. všetci predca robíme chybi. ja som jej ospravedlnil ona sa na mňa vijebala len tak že je konec. z tim sa moze..
je normalne ze pre teba UZ po skoro 5 tyzdnoch este nechcela sex..nevies ovladat svoje telo? este dobre ze ste boli tak kratko spolu..na takeho chlapca by som sa uz ani nepozrela! co teraz places ? mal si nato mysliet ked si ju podvadzal !
@mishenka09 pozri ja som sa tu len dneska zaregistroval lebo potrebujem radu. mám úplne v piči že tu už bola takáto téma a vôbec ma to netrápi. mám dôležitejšie veci na práci ako riešiť fejkerov. chcem len radu. ak ťa serem tak my nepíš do fora
no dobre, ospravedlnil si sa a ty si myslíš že ospravedlnenie stačí...? kde žiješ...
najprv si začni vážiť dievčatá, až potom ti poradím ako ju dostať naspäť, zatial si len ženský madrac, skús mi povedať prečo chceš aby sa k tebe vrátila...?
@cibulkac ty si fakt chuj.. ale ze total.. sa tu radsej ani nechval tym ze si chcel pojebat 14 rocnu .. chces mat problemy?? ako ty si vazne myslis ze sme vsetci tak prijebani a ti to zozereme? ako vidis tu normalnu radu nedostanes tak prosim ta, chod medzi dementov na pokec alebo kam,.... vazne
@mishenka09 nechválim sa. dostal som otázku tak naňu odpovedám. a prečo tu s toho robíš takú vedu? jak kebi všetci prvíkrát v tridsiatke sexovali. zato že ty chceš držať nevímdokedy celibát tak nemusím aj ja
@cibulkac ty viesvelku picu o tom co je to zivot ked tu riesis taketo kokotiny.. a svoje ,,potreby".. keby si zistil ze nemas co do huby a kde byvat potom by si sa mozno spamatal a aj na svoj nevyhoneny klacek by si zabudol.. pako dobru noc idem si radsej pozriet film a nie sa tu rozculovat nad retardovanymi ludmi
@mishenka09 prinajmenej vím o živote viac ako ty. k vzťahu patrí aj sex a zábava ale zakomplexovaním cirkevníkom darmo niečo visvetlovať. ale ako chceš nabuduce možno založím nijakú ťažkú tému o vihladovaných černoškoch aby si sa išla od radosti celá posrať
ty kokos akoze toto je fakt moc, mas 15 ???? sa spamataj a nerob picoviny prosim ta tej babe sa vobec necudujem. ja by som ta hned poslala do riti, to je mooj nazor
už len podla správanie vidím že nemáš poňatia čo je to život a čo sa týka sexu myslíš len pérem, osobne si myslím že netušíš ako holke udelat aspoň 7 orgazmov... myslíš si že keď si vyklátil nejakú holku tak si geroj, to je úbohé, môžeš ich vyjebať kolko len chceš no ak budeš premýšlať ako doteraz, nikdy nezažiješ skutočný sex... a skutočný sex netrvá 10 min... ale niekoľko hodín...
@cibulkac vztah je o sexe a o zabave?to sem dakde raz pocul. A to kde si dpc cital? V prirucke o vztahoch? Ty picu ves o zivote abo o sexe ci vztahu najprv sa uvedom a dospej kdyz budes zas daco davat.
tak si najdi novu holku, ktora sa s tebou vyspi uz po dvoch hodinach a nemas problem Taku si mozes ist hladat aj hned, najlepsie niekam na dialnicu, pobliz benzinky
nevím ako vy dvaja ale ja nejdem do vzťahu s ktorého mám veľké hovno. keď je vzťah nuda tak nemá pre mňa zmisel. sex je pre mňa zábava a vzťah musí mať tiež šťavu. vzťah neni premňa len sex ale vzťah bez sexu neni vzťah.
Dievča má rozum a veľmi dobre spravila,že to ukončila. A ty si blb. Nemal si to spraviť a dobre,že jej to došlo skôr než by spravila chybu. A takých chlapov ako si ty mi je na grc.
toto je pravda no nie pre 14 ročné dievča ktorú chce vyklátiť 15 ročný nadržanec... tebe stále nedochádza že ona ešte nie je pripravená, ak by si ju mál rád tak ako to tu prezentuješ, tak by si ju nenútil a ostal sňou, takže keď nie je sex hneď ako ho chceš tak ten vťah pre teba nemá význam...? skús premýšlať, ak sa takto budeš správať k dievčatám aj naďalej, nakoniec vždy ostaneš sám... chceš ju naspäť tak začni používať hlavu...
@rollo111 som ju nenútil len normálne presviedčal a potom som to nechal tak. som si aj priznal cghybu ktoru som spravil tak nevím čo tu šetci na mňa útočia. chcel som radu a miesto toho ma tu len zjebávajú. čo tu vôbec šetci riešia?! šak som priznal chybu a chcem to napraviť lenže to nevím viriešiť.
a hej nemá význam lebo to neni vzťah. si my to aj odsúhlasil
@nancy456 je súčastou základu vzťahu to ma nepresvedčíš o opaku. a kebiže ju nemám rád tak ju asi nechcem späť nie. vím že aj o mňa ku mne stále niečo cíti len jej zrazu asi s toho celého zajebalo a ja nevím jak ďalej
@cibulkac Boha ale tak toto ne! Uvedom sa! Si ČISTÝ KOKOT! Takže si vyjasníme pár vecí. 1)Ty vieš tak HOVNO o čom je život! Som síce o rok mladšia a tiež všetko neviem, ale hrdo prehlasujem, že o živote toho viem miliónkrát viac ako ty! Vedieť, o čom je život neznamená len mať dodrbané priority! Nič si nezažil! Musíš vedieť, čo je správne, podstatné, ako a prečo. 2)Sex! Ten tvoj sex nie je ani sex! Je to len zbesilé trtkanie ako pri králikoch! Si len nadržaný kokot, ktorý je už načisto zaslepený plnými guľami. A to dievča do sexu NENÚŤ! 14 je fakt málo! Ani ja by som to ešte nechcela, hlavne nie s takým chudákom ako si ty. Dievča spravilo dobre, že ti nedalo. A otrtkať len tak nejakú na diskotéke v tvojom veku... proste úbohosť. Ty by si si ho mal len honiť! A netrtkať, náhodou by si mal decko a o jedného kokota na svete viac! A sex NIE JE nevyhnutnou časťou vzťahu! Je síce podstatnou, ale nie nevyhnutnou ani hlavnou. Keď je hlavný pre teba, mal by si mať vzťah tak akurát s gumennou Ančou! Vzťah je o láske, podpore, spolupatričnosti, súdržnosti, pomoci a podobných veciach, je to o pocitoch a hlavne o tej LÁSKE! A tá sa neprejavuje sexom! Jasné, vo vzťahu, kde už ste spolu dlho a spíte spolu tiež dlho (a dlho neznamená 2 mesiace, ale aspoň 2 roky), tak dobrý sex pravdaže môže byť prejavom lásky! Ale nie je to len pich-pich, aby si si vyprázdnil gule! Ide aj o to dievča, o to, aby ste boli obaja šťastní, aby ste to chceli nie pre orgazmus ale preto, že si chcete dať všetko, že chcete byť spolu a prejaviť si lásku na najvyššej úrovni. A nejdem sa viac rozdrapovať, pretože to aj tak nemá zmysel, drbnutému kokotovi ako ty to aj tak nepomôže! A nájdi si nejakú inú kurvu, čo bude tiež s tebou takto trtkať! A keby ste mali spolu decko, keby vás rodičia vyhodili z domu a keby ste nemali čo do úst vložiť, prajem ti, aby si si spomenul na toto fórum a na tvoje trepanie o tom, ako vieš, o čom je život! A si v mojich očiach čistý, úbohý kokot ktorého by som z úcty k slinám ani neopľula! A áno, toto ti napísala štrnásťročná panna, ktorá si beztak myslí, že vie o mnoho viac ako ty, o čom je život!
@cibulkac A ešte niečo! Vzťah bez sexu skutočne ti niečo môže da´t! Ale to nesmieš byť zakomplexovaný kokot! Musíš to dievča skutočne MILOVAŤ a nie len "chcieť ojebať"! Musí pre teba byť nádherná a nie "jebavá"... A ako si predstavuješ svoju budúcnosť? Svoju partnerku o pár rokov? Len sex sex sex a sex? Žiadne city? Láska? Bozky bez chuti trtkať? Pohladenie z čistej lásky? Romantické chvíle, ktoré proste NESKONČIA sexom? Vieš si to apsoň predstraviť?
@cmuka12311 už po prvej tvojej vete som pochopil že to tu je ďalša mníška. prečítal som si to ale nechce sa my nato šecko reagovať. pekne naivní príspevok. z niektorími vecami súhlasím ale inak pičoviny. kebi si si prečítala čo som písal predtím by si všimla že som písal že my nejde len o sex ale vzťah bez sexu neni vzťah. frajerku som do ničoho nenútil. a zakomplexovaní som neni. by ma zaujímalo jak si nato došla. ty skor pôsobíš ako zakomplexovaní prípad.
3. Vzťah nie je len o sexe a už vôbec nie v tvojom a jej veku! A určite si ju nemiloval, lebo keby si ju naozaj miloval, tak by si s ňou bol a počkal si na ňu kým dospeje a nenaliehal na ňu a nepodviedol ju na diskotéke ani nevieš s kým...!
4. Ja by som ťa už nie že nechcela, ale by som ti ch*ja odrezala !!!
Sa spamätaj a nenadávaj na ňu, ale pozri sa na seba!!!
@cibulkac zakomplexovaná mníška?! Takže keď netrtkám s každým kokotom len aby som sa urobila, tak som mníška? A zakomplexovaná som ja? Sa pozri, čo tu píšeš! A normálny vzťah by bol stále normaĺny aj bez sexu. Proste si načisto drbnutý. Nikdy ťa nechchem spoznať a nić s tebou mať! Bodaj by si sa uvedomil čo tu píšeš. A asi nie som jediná. Si tu za najväčšieho chuja! Keby si si uvedomil, koľko ľudí tu na teba nadáva, je ich tu zhruba 50 a ani jeden si tu nemyslí, že si normálny. Proste KAŽDÍ ťa tu poslal kade ľahšie. Nie si zdravý. Chápem, mladosť, hormóny. Ale aj tak. Proste kokot, čistý kokot... normálne takto nenadávam ale tu to rposte nejdce inak a to sa ešte krotím...
@cmuka12311 tak asi máš pravdu. mníšky si aspoň sem tam zatrtkajú s farárkom. sú natom lepšie než ty. ty si skrívaš ksicht do dlaní nech nikdo nevidí ten tvoj prasačí ksicht. o sexe hovoríš ako o niečom úplne nepodstatnom. tak sa utešujú 180kilové ľudské svine keď ich nikdo nechce. zakomplexovanosť je tvoje druhé meno. a víš čo to vôbec znamená? zakomplexovanosť rovná sa pocit menejcennosti. ukaž my v príspevkoch kde sa tak silno javím. to že ma väčšina reagujúcich birdzákov má za kokota nič neznamená. čo som ja videl väčšinou sú to zakomplexovanci a ne ja. jedine čo tu vedia je len kritizovať a urážať. tu sa asi ťažko normálnej reakcii dočkám
Ty tu láskavo nenadávaj na mníšky a ani na baby, ktoré majú nadváhu...Za to, že ty si myslíš,že si teraz naväčší čávo a pupok sveta bo ti frajerka dala konec a ty si pretrtkal neznáme dievča... A jasné, že sa normálnej reči nedočkáš, lebo toto tvoje fórum je nenormálne a ty sám si nenormálny !
@atep to o mníškach neni urážka ale realita. čeť výnimkám. ked vidím extrémne tlstého človeka pripomínajúceho sviňu tak to tak aj povím. keď šak mňa sa tu snaží uraziť každí to je v poriadku že. ja som hľadal len radu oni konflikt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
a poriadne
a potom vykrvacaj
ok? ok
čomu sa čuduješ, veď si ju neskutočne ponížil, ona ťa chce ako priatela, len si jej ublížil, možno si bol jej prvý chalan ktory ju hneď chcel len vyjebať a keď ti nedala hneď si ho natlačil do druhej, ty ako dievča by si chcel naspäť chalana čo ti niečo také urobil...? ona ťa stále chce, bohužial si nadržaný kár,
trocha premýšlaj pred tým ako niečo urobíš...
podla mna tento chlapec alebo kto je len ubohy clovek ktory nema co robit so svojim zivotom.. pred par dnami som tu citala forum kde presne takymto stylom pisal 1x prihlaseny 15 rocny chalan ako chce naspat svoju babu a bla bla telenovela on ju uz nechce potom zistil ze ju stale miluje a hovadiny... na toto sa ani neoplati odpovedat lebo zachvlu pride s dalsou rozpravockou..
a medzitym ako ju vymysli si bude akurat tak popri tom honit..
no dobre, ospravedlnil si sa a ty si myslíš že ospravedlnenie stačí...? kde žiješ...
najprv si začni vážiť dievčatá, až potom ti poradím ako ju dostať naspäť, zatial si len ženský madrac, skús mi povedať prečo chceš aby sa k tebe vrátila...?
:oh god, why?:
ty nevieš čo je to život... a ani to čo je to skutočný sex...
už len podla správanie vidím že nemáš poňatia čo je to život a čo sa týka sexu myslíš len pérem, osobne si myslím že netušíš ako holke udelat aspoň 7 orgazmov... myslíš si že keď si vyklátil nejakú holku tak si geroj, to je úbohé, môžeš ich vyjebať kolko len chceš no ak budeš premýšlať ako doteraz, nikdy nezažiješ skutočný sex... a skutočný sex netrvá 10 min... ale niekoľko hodín...
@passko
nevím ako vy dvaja ale ja nejdem do vzťahu s ktorého mám veľké hovno. keď je vzťah nuda tak nemá pre mňa zmisel. sex je pre mňa zábava a vzťah musí mať tiež šťavu. vzťah neni premňa len sex ale vzťah bez sexu neni vzťah.
toto je pravda no nie pre 14 ročné dievča ktorú chce vyklátiť 15 ročný nadržanec... tebe stále nedochádza že ona ešte nie je pripravená, ak by si ju mál rád tak ako to tu prezentuješ, tak by si ju nenútil a ostal sňou, takže keď nie je sex hneď ako ho chceš tak ten vťah pre teba nemá význam...? skús premýšlať, ak sa takto budeš správať k dievčatám aj naďalej, nakoniec vždy ostaneš sám... chceš ju naspäť tak začni používať hlavu...
a hej nemá význam lebo to neni vzťah. si my to aj odsúhlasil
2. Nekecaj, že vieš o čom je život!
3. Vzťah nie je len o sexe a už vôbec nie v tvojom a jej veku! A určite si ju nemiloval, lebo keby si ju naozaj miloval, tak by si s ňou bol a počkal si na ňu kým dospeje a nenaliehal na ňu a nepodviedol ju na diskotéke ani nevieš s kým...!
4. Ja by som ťa už nie že nechcela, ale by som ti ch*ja odrezala !!!
Sa spamätaj a nenadávaj na ňu, ale pozri sa na seba!!!
idem radšej spať
ach deti...
aj by som poradila ale čo chlapec..asi vie o svete viac ako napríklad ja