@rocklauren ja len k tomu že tvoj partner je len o málo vyšší... pred rokom som bola na stužkovej ako partnerka a bolo tam viacero chalanov, ktorí mali partnerky s megaopätkami a koľkokrát boli od nich baby aj o pol hlavy vyššie... čiže ak tebe alebo jemu nejak výrazne neprekáža že by si bola rovnako vysoká ako on, prípadne o niečo málinko vyššia, nikto iný to určite riešiť nebude
@tukan62 viem, že nie
Ale ja osobne by som sa až tak dobre necítila. . .navyše ide o našu stužkovú a zo začiatku budu všetci sa snažiť vyzerať čo najlepšie, ale potom už bude aj tak väčšina prezutá a prezlečená...možno na tých úvodných veciach vydržím na opätkoch . . .
@rocklauren no hej, ja mám tiež chalana ktorý je len o pár centimetrov vyšší, takže ak spolu budeme až do mojej stužkovej, som dosť zvedavá ako to vyriešim ale z partneriek malo veľa dievčat celý čas len balerínky alebo aj sandále a vôbec to nevyzeralo zle... na vlastne stužkovej je to síce trochu iné ale myslím že opätky nie sú až taká podstatná vec
samozrejme že nie sú...navyše som dosť vysoká od spolužiačiek a ako ih poznám si isto nedajú opätky ....teda ani neviem či som daktorú z nich.../aspoň čo sa týka z môjho odboru/ za celý ten čas videla niekoho na opätkoch
kedy máš stužkovú?
@rocklauren tak z našej triedy si asi polku báb vôbec neviem predstaviť v opätkoch... vlastne ani vo večerných šatách, so spraveným účesom a nalíčené čiže som fakt zvedavá aké to bude... a stužkovú mám až v novembri o rok, čiže sa tým zatiaľ nejak extra nezaoberám
@29 my sme už 2 roky dopredu museli mať vybraný dátum, lebo sa to koná v našej škole a tam mávajú stužkové nielen triedy z našej školy ale aj z iných, takže v priebehu novembra-decembra je tam každý víkend obsadený... a keďže sme ani neuvažovali nad tým, že by sme mali stužkovú na inom mieste, museli sme mať dátum vybratý čo najskôr, aby sa aj iné triedy podľa toho mohli zariadiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
alebo háčkované čižmičky!
@10
Túto dilemu mám aj ja inak, navyše partner je iba o pár cm vyšší,takže opätky budú celkom zlé aj z tohto hľadiska...
asi preto sú balerínky, že mali istú funciu...
ako "topánky" sú neestetické a asexuálne
Ale ja osobne by som sa až tak dobre necítila. . .navyše ide o našu stužkovú a zo začiatku budu všetci sa snažiť vyzerať čo najlepšie, ale potom už bude aj tak väčšina prezutá a prezlečená...možno na tých úvodných veciach vydržím na opätkoch . . .
kedy máš stužkovú?
ja apríklad som sa pred týždňom dozvedela kedy a kde