urcite to bude chytat vajcia. a urcite ti bude zistovat ci nemas choru prostatu a rakovinu a pod. a mozno ti bude brat vyter zo zadku. mne to povedali spoluziaci v skole ale vazne! :/
no tak som sa vyzliekol aj pan doktor sa vyzliekol a potom mi kazal ze aby som ho obajal a dychal ze tak zisti ake mam pluca....potom mi kazal aby som mu ho chytil a behal nim hore dole ze ako rychlo to viem...a potom mi to on urobil ze aby som sa zadychal a aby mi mohol odmerat tlak...ci ? vy ste take nerobili ?
ho za strašíte aj keď niektoré doktorky vraj kontrolujú isté časti tela, pre prípad rakoviny a pod., ale možno sú to len fámy... u mňa tiež to bol tuším len tlak, cholesterol, výška, váha, zrak
Inak aj vás v 19tke surovo odpisala vaša doktorka ? Mi dala kartu, že papa
@mm47 jemino bol som taky nasraný až ma triaslo, môj koktor ku ktorému som patril mal zrovna dovolenku a zastupovala ho taka stará rašpla, no keby som to bol vedel tak ku nej nejdem, no ale už som bol v ordinácií,
keby že to je teraz tak sa jej opýtam čo nekrmi sliepky ale tu obkukáva vajca po hniezdách!!!!
Ešte môže kontrolovať akú mate chrbticu aspraviť aj rozbor moči a áno pozerá chalanom na prirodzenie či im nezarastá predkožka. Proste ti povie aby si si pretiahol predkožku cez žaluť, lebo má strach aby tým zaostalejším chalanom nezarástla.(A najlepšie ak to spravíte(vtedy len pozerá nič nerobí), lebo ak nie tak potom ona to spraví za vás) a ďalej sa vám pozrie na semenné miešky (na vajcia) či majú rovnakú veľkosť a farbu či na nich nie sú nejaké výrastky a pod. (či nemáte nejakú chorobu). Pokiaľ budete robiť to čo vám povie, tak sa vás na intímnych miestach ani len nedotkne aspoň mňa sa nedotkla(no o všetkých ex spolužiakov to tvrdiť nemôžem). Ja som mal takúto zdravotnú prehliadku v 15 r.
Boha to bola sranda, keď sme tam nabehli 4 chalani a jeden spolužiak taký trocha zaostalý a doktorka: Pretiahni si predkožku a on: čoooo??? a ona si zobrala rukavičky a už len zjapal že ho to bolí(No bodaj by nie keď do vtedy mal penis len na šťanie) a ešte bol jeden a ten sa tak naľakal a zdrhol aj z ordinácie.
Proste preventívna prehliadka, zase nehovorím že u každého lekára je to rovnaké to určite nie. Čiže počítajte so všetkým. Najhoršie je to pre hamblivcov. Mimochodom musím povedať že aj ja som spočiatku keď mi to hovorili starší tak protestoval ale keď som tam bol aby som sa hanbil tak to zase nie.
boli sme u doktorky na prehliadke zo skoly v 14 prezerala nas uplne spoluziakovy prezerala penis a povedala aby si isiel umyt hlavicku on sa vratil mokryma vlasmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
sice nebudem mat 15 ale mna to caka o tyzden
Este ze na pozvanke od doktorky nebolo zaskrtnute poličko "analny vyter" to by som k doktorke vbehol s gulometom
normalne mi hodi viagru chyti krajcirsky meter a odmeria? drbe ti?
spyta sa ta na vahu, odmeria ti tlak, potom skontroluje oci (budes citat pismena z tabulky) a mozno bude brat krv. nic viac, nic menej
všetko
Inak aj vás v 19tke surovo odpisala vaša doktorka ? Mi dala kartu, že papa
Je to blbost prehliadka sa nerobi bezne a pravidelne kazdemu 15 rocnemu
keby že to je teraz tak sa jej opýtam čo nekrmi sliepky ale tu obkukáva vajca po hniezdách!!!!
filip
@2norbi2 presne tak ako hovoríš
Ešte môže kontrolovať akú mate chrbticu aspraviť aj rozbor moči a áno pozerá chalanom na prirodzenie či im nezarastá predkožka. Proste ti povie aby si si pretiahol predkožku cez žaluť, lebo má strach aby tým zaostalejším chalanom nezarástla.(A najlepšie ak to spravíte(vtedy len pozerá nič nerobí), lebo ak nie tak potom ona to spraví za vás) a ďalej sa vám pozrie na semenné miešky (na vajcia) či majú rovnakú veľkosť a farbu či na nich nie sú nejaké výrastky a pod. (či nemáte nejakú chorobu). Pokiaľ budete robiť to čo vám povie, tak sa vás na intímnych miestach ani len nedotkne aspoň mňa sa nedotkla(no o všetkých ex spolužiakov to tvrdiť nemôžem). Ja som mal takúto zdravotnú prehliadku v 15 r.
Boha to bola sranda, keď sme tam nabehli 4 chalani a jeden spolužiak taký trocha zaostalý a doktorka: Pretiahni si predkožku a on: čoooo??? a ona si zobrala rukavičky a už len zjapal že ho to bolí(No bodaj by nie keď do vtedy mal penis len na šťanie) a ešte bol jeden a ten sa tak naľakal a zdrhol aj z ordinácie.
Proste preventívna prehliadka, zase nehovorím že u každého lekára je to rovnaké to určite nie. Čiže počítajte so všetkým. Najhoršie je to pre hamblivcov. Mimochodom musím povedať že aj ja som spočiatku keď mi to hovorili starší tak protestoval ale keď som tam bol aby som sa hanbil tak to zase nie.