Čo sa stalo s rodičmi Hui, Dui a Lui? Prečo bývajú u strýčka Donalda?
Hľadala som na nete o tom a videla som už jedno fórum na túto tému (veľmi dávno) založené na Birdz, ale odpoveď na túto otázku som tam nenašla, nikto nevedel. Preto sa pýtam znova.
Neviete niekto? A ak áno, dokázali by ste ma presmerovať na k
"In the original theatrical shorts, they were originally sent to visit Donald for only one day; in the comics, the three were sent to stay with Donald on a temporary basis, until their father came back from the hospital (the boys ended up sending him there after a practical joke of putting firecrackers under his chair). ... In both the comics and animated shorts, the boys' parents were never heard from or referred to again after these instances, with the boys ending up permanently living with Donald."
Mamka mi vzdy tvrdila,ze su tam na prazdninach.Ked som sa pytal,preco maju tak dlhe prazdniny tak mi zase inak klamala.ale musela mi klamat,lebo zase by som mal depky ako pri Bambim......podla mna su tam na prazdninach!!!!
A všimli ste si, že ani Donaldovi rodičia tam nikde nie sú? Teda, neviem, či "babička kačička" je jeho babička, alebo mama. Ale Držgroš je zase Donaldov strýko...
Mňa by zaujímalo, v akom vzťahu boli napríklad Minnie a Mickey.
A Donald s Daisy, rovnako ako Minnie a Mickey boli sem tam akože pár, a sem tam sa len "chlapi" o ne uchádzali a balili ich a chodili spolu na rande...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
( » en.wikipedia.org/wiki/Huey,_Dewe... )
a ako @2 povedau, vzkokodnozďy doľan
Mňa by zaujímalo, v akom vzťahu boli napríklad Minnie a Mickey.